Tot un any per celebrar el 40è Festival de Torroella de Montgrí 


Torroella de Montgrí, 22 de maig

Estimats amics,

Des d'aquell primer somni de fer un gran festival, quan a l'estiu de 1981 va començar aquesta aventura, la història del Festival de Torroella de Montgrí està plena de somnis que hem anat fent a poc a poc realitat. El desig d'aquest 2020 era celebrar la 40a edició del Festival amb una programació esplèndida. La pandèmia de la COVID-19 ha trastocat el plantejament de celebració, però no volem renunciar-hi. Per aquest motiu, l'estiu de festa musical que havíem previst per a aquest 2020, entre el 23 de juliol i el 21 d'agost, es transforma en tot un any de celebració del 40è Festival de Torroella de Montgrí, que començarà el 23 de juliol de 2020 i acabarà a finals d'agost de 2021.

El tret de sortida del 40è Festival de Torroella de Montgrí serà el 23 de juliol de 2020, coincidint amb el mateix dia que el 1981 es va celebrar el primer concert de la primera edició del Festival. Serà l'inici de tot un any d'actes que han de culminar l'estiu de 2021 amb la reprogramació de part de la programació musical que havíem preparat per a aquest estiu i que no podrem fer a causa de les restriccions imposades com a conseqüència de la pandèmia. Actes que anirem adaptant a les directrius sanitàries que a cada moment dictin les autoritats, a fi de garantir les condicions de seguretat sanitàries dels artistes, del públic -en el cas que es puguin arribar a celebrar concerts amb públic aquest estiu- i de tot l'equip que fa possible el Festival.

Ja hem començat a treballar en un documental sobre la història i la trajectòria del Festival de Torroella que s'emetrà a través de TV3 y La 2 i s'estudia celebrar, a finals de juliol, un concert sense públic a l'auditori Espai Ter amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la RTVE a Catalunya, que l'emetrien en directe per ràdio i televisió. També treballem en una exposició commemorativa dels 40 anys del Festival i la celebració d'un cicle de conferències que s'emetrien en streaming a través dels nostre canals digitals. Els detalls dels actes previstos per a aquest estiu es faran públics pròximament.  

Volem expressar-vos el nostre sincer agraïment a tots els que han treballat en la preparació de la programació del Festival de 2020, ara ajornada fins al 2021, i en la transformació de la 40a edició en tot un any de celebracions que ens permetran seguir en contacte amb el públic. Així mateix, volem agrair a les administracions públiques i als patrocinadors el seu suport i comprensió i a tot el nostre estimat públic, la seva fidelitat.

Amb la il·lusió de sempre, treballem per adaptar la programació a les noves circumstàncies imposades i per mantenir viu l'esperit del Festival de Torroella de Montgrí que aquest any, malgrat les dificultats imposades per la pandèmia de la COVID-19, vol celebra el seu 40è aniversari.  

Esperem poder-vos veure com més aviat millor. Aquests són temps difícils, però amb l'ajuda de la música ens en sortirem!

Cuideu-vos molt.

×

Assemblea General de Socis 2020

Finalitzat
Dissabte 21 de març | 09:30 h

Acte exclusiu pels socis

ajornat
ajornat

L'Assemblea General Ordinària 2020 de l’Associació de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí tindrà lloc el dissabte 21 de març de 2020, a la sala de conferències de l'Hotel Molí del Mig (camí del Molí d’en Mig, s/n), gentilesa de la col·laboració de l'hotel amb l'entitat i el festival.  

Us comuniquem que en finalitzar l'Assemblea General Ordinària està previst el concert "el laberint d'Europaen motiu de la celebració del Dia Europeu de la Música Antiga. I posteriorment, hi haurà l'opció de quedar-se a dinar en el restaurant del Molí del Mig.

De conformitat amb el previst a l’article 12.6 dels vigents Estatuts Socials: l’acta, el balanç de situació, així com els resultats de l’exercici 2019, estaran a la disposició dels socis a la seu social i a la pàgina web cinc dies abans de l’Assemblea General Ordinària per a la seva consulta. Per accedir a la documentació de l’assemblea, cal fer-ho entrant a l’àrea privada del soci del web a partir de quinze dies previs a l'assemblea.

Com a format, repetim l’experiència dels darrers anys i per això hem previst un petit esmorzar a dos quarts de deu del matí.  Per a aquells socis que no disposeu de vehicle propi, hi ha la possibilitat de compartir el desplaçament amb els cotxes dels membres de la junta. Per això, cal que ens envieu un correu electrònic a info@jmtorroella.cat o que truqueu al tel. +34 972 760 605 en cas que necessiteu transport.

En nom de la junta, us saludem ben cordialment i esperem retrobar-nos el dissabte 21 de març a dos quarts de deu tot fent un cafè.

RESERVAR EL DINAR

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR