Avís Legal

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web, el domini festivaldetorroella.com i festivaldetorroella.org pertanyen a les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, amb domicili al carrer 11 de setembre, de Torroella de Montgrí (CP 17257) i amb el número de telèfon +34 972 76 06 05.

Confidencialitat i protecció de dades .A efecte del previst en el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 (d'ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ, com a responsable del tractament, informa a l'usuari de l’existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per i per a JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ i sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l'usuari, així com les labors d’informació. Al moment de l’acceptació de les presents condicions generals, JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ  precisarà de l'usuari la recollida d'unes dades imprescindibles per a la prestació dels seus serveis.

Registre de fitxers i formularis .L'ompliment del formulari de registre és obligatori per accedir i gaudir de determinats serveis oferts a la web. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en les quals se sol·licitin dades caràcter personal. Li informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu registre com a usuari formessin part del Registre d'Activitats i operacions de Tractament (RAT), que s’actualitzarà periòdicament d'acord amb l'establert en el RGPD.

Exactitud i veracitat de les dades facilitades. L'usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s'indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix responsabilitat alguna quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d'aquesta informació. JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S'exonera a JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ sempre que procedeixi de fonts alienes a JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRI?.

Finalitats Les finalitats de JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ són exclusivament el manteniment i gestió de la relació amb l'usuari, així com les labors d'informació. Per a finalitats comercials i de millora de l’experiència en línia del client.

Menors d’edat  En el supòsit que alguns dels nostres serveis vagin dirigits específicament a menors d'edat, JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ  sol·licitarà la conformitat dels pares o tutors per a la recollida de les dades personals o, si escau, per al tractament automatitzat de les dades.

Cessió de dades a tercers JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ no realitzarà cessió de dades dels usuaris a tercers excepte que sigui necessari per a la gestió de les seves activitats ordina?ries, per exemple la gestió comptable, fiscal o laboral, o les dades a les entitats banca?ries per a les seves operacions econòmiques.

Exercici de drets d’accès, rectificació, cancel·lació i oposició Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d'accès, rectificació, cancel·lació i oposició en següent correu electrònic: info@jmtorroella.com. En virtut del que estableix el RGPD, vostè també pot sol·licitar, en els mateixos termes i procediment, els drets a la limitació del tractament (art. 18) i a la portabilitat de les dades (art. 20).

Mesures de seguretat JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits, i procuren instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pérdua, malament ús, alteració, accès no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ .

JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ no és responsable d'hipotètics danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ; de retards o bloquejos en l'ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues al Centre de Processaments de dades, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRI?. Això no obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

Acceptació i Consentiment L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ , en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privadesa. Certs serveis prestats al Portal poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de Dades Personals.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR