Avertissements légaux

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web, el domini festivaldetorroella.com i festivaldetorroella.org pertanyen a les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, amb domicili al carrer 11 de setembre, de Torroella de Montgrí (CP 17257) i amb el número de telèfon +34 972 76 10 98.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’usuari d’aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. La Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal a Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí informa que les dades personals recollides des d’aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament i en cap cas seran cedides a tercers sense un consentiment previ.

AUTORITZACIÓ PER ENLLAÇAR AMB FESTIVALDETORROELLA.ORG / .COM / .CAT

Queda autoritzat l’establiment d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta plana web sempre que quedi visible, a la barra d’adreces de l’explorador, l’adreça real a la qual s’accedeix. L’enllaç podrà efectuar-se tot utilitzant l’adreça, el nom del Festival i/o altres paraules clau.

Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies En savoir plus
ACCEPTAR