Tot un any per celebrar el 40è Festival de Torroella de Montgrí 


Torroella de Montgrí, 22 de maig

Estimats amics,

Des d'aquell primer somni de fer un gran festival, quan a l'estiu de 1981 va començar aquesta aventura, la història del Festival de Torroella de Montgrí està plena de somnis que hem anat fent a poc a poc realitat. El desig d'aquest 2020 era celebrar la 40a edició del Festival amb una programació esplèndida. La pandèmia de la COVID-19 ha trastocat el plantejament de celebració, però no volem renunciar-hi. Per aquest motiu, l'estiu de festa musical que havíem previst per a aquest 2020, entre el 23 de juliol i el 21 d'agost, es transforma en tot un any de celebració del 40è Festival de Torroella de Montgrí, que començarà el 23 de juliol de 2020 i acabarà a finals d'agost de 2021.

El tret de sortida del 40è Festival de Torroella de Montgrí serà el 23 de juliol de 2020, coincidint amb el mateix dia que el 1981 es va celebrar el primer concert de la primera edició del Festival. Serà l'inici de tot un any d'actes que han de culminar l'estiu de 2021 amb la reprogramació de part de la programació musical que havíem preparat per a aquest estiu i que no podrem fer a causa de les restriccions imposades com a conseqüència de la pandèmia. Actes que anirem adaptant a les directrius sanitàries que a cada moment dictin les autoritats, a fi de garantir les condicions de seguretat sanitàries dels artistes, del públic -en el cas que es puguin arribar a celebrar concerts amb públic aquest estiu- i de tot l'equip que fa possible el Festival.

Ja hem començat a treballar en un documental sobre la història i la trajectòria del Festival de Torroella que s'emetrà a través de TV3 y La 2 i s'estudia celebrar, a finals de juliol, un concert sense públic a l'auditori Espai Ter amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la RTVE a Catalunya, que l'emetrien en directe per ràdio i televisió. També treballem en una exposició commemorativa dels 40 anys del Festival i la celebració d'un cicle de conferències que s'emetrien en streaming a través dels nostre canals digitals. Els detalls dels actes previstos per a aquest estiu es faran públics pròximament.  

Volem expressar-vos el nostre sincer agraïment a tots els que han treballat en la preparació de la programació del Festival de 2020, ara ajornada fins al 2021, i en la transformació de la 40a edició en tot un any de celebracions que ens permetran seguir en contacte amb el públic. Així mateix, volem agrair a les administracions públiques i als patrocinadors el seu suport i comprensió i a tot el nostre estimat públic, la seva fidelitat.

Amb la il·lusió de sempre, treballem per adaptar la programació a les noves circumstàncies imposades i per mantenir viu l'esperit del Festival de Torroella de Montgrí que aquest any, malgrat les dificultats imposades per la pandèmia de la COVID-19, vol celebra el seu 40è aniversari.  

Esperem poder-vos veure com més aviat millor. Aquests són temps difícils, però amb l'ajuda de la música ens en sortirem!

Cuideu-vos molt.

×

Dona'ns suport

Teniu entre mans una de les joies del patrimoni cultural a Catalunya, el Festival Torroella de Montgrí. L’any 1980 somniàvem fer un festival  quan  presentàvem un petit cicle de concerts. Any rere any hem vist com els nostres somnis s’han anat desplegant fent d'aquella petita llavor un dels esdeveniments culturals més destacats del país.

Converteix-te en un patrocinador recolzant el festival en forma d'una contribució financera o d'ajuda en espècie associant la imatge de la teva empresa amb esdeveniments i recreacions de prestigi produïts pel festival. El Festival de Torroella de Montgrí és un dels primers festivals de música clàssica i atrau a milers d'amants de la música apassionada dels cinc continents, generant importants beneficis econòmics i d'imatge. Gràcies a la vostra ajuda podrem tenir un major impacte en la societat i democratitzar la cultura a tots els sectors, economies i públics.

 • Associar la marca als valors del Festival: cultura, música,qualitat, prestigi, reconeixement, popularitat.
 • Associar-se amb un projecte que treballa en la construcció de la cultura del país i la transmissió de valors universals a través de l’educació.
 • Exclusivitat del sector.
 • Eina de màrqueting promocional experiencial.
 • Alienació de la marca amb un esdeveniment Premium.
 • Col·laborar amb la dinamització econòmica i sòcio-cultural del territori pròxim.
 • Possibilitat de definir accions de màrqueting o promoció per a un capital social identificat i amb un perfil conegut.
 • Vincular la seva empresa a un festival amb uns valors associats al foment de la cultura i a promoure l'accessibilitat.
 • Relacionar la seva marca amb la cultura i les arts crea un sentiment de prestigi i bona acceptació social.
 • Notorietat de marca gràcies a la cobertura mediàtica del Festival i les produccions pròpies.
 • Foment de la Responsabilitat Social Corporativa.
 • Oportunitat de participar en els projectes socials que es desenvolupen i es promocionen des de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí.

Estem molt interessats en conèixer altres modalitats de patrocini que puguin ser d’interès per a la seva empresa i quedem  a  la  seva  disposició  per  escoltar  les  seves propostes. Si sou empresa i voleu formar part del nostre cercle de col·laboradors, no dubteu en contactar amb nosaltres.

CONTACTAR

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR