Tot un any per celebrar el 40è Festival de Torroella de Montgrí 


Torroella de Montgrí, 22 de maig

Estimats amics,

Des d'aquell primer somni de fer un gran festival, quan a l'estiu de 1981 va començar aquesta aventura, la història del Festival de Torroella de Montgrí està plena de somnis que hem anat fent a poc a poc realitat. El desig d'aquest 2020 era celebrar la 40a edició del Festival amb una programació esplèndida. La pandèmia de la COVID-19 ha trastocat el plantejament de celebració, però no volem renunciar-hi. Per aquest motiu, l'estiu de festa musical que havíem previst per a aquest 2020, entre el 23 de juliol i el 21 d'agost, es transforma en tot un any de celebració del 40è Festival de Torroella de Montgrí, que començarà el 23 de juliol de 2020 i acabarà a finals d'agost de 2021.

El tret de sortida del 40è Festival de Torroella de Montgrí serà el 23 de juliol de 2020, coincidint amb el mateix dia que el 1981 es va celebrar el primer concert de la primera edició del Festival. Serà l'inici de tot un any d'actes que han de culminar l'estiu de 2021 amb la reprogramació de part de la programació musical que havíem preparat per a aquest estiu i que no podrem fer a causa de les restriccions imposades com a conseqüència de la pandèmia. Actes que anirem adaptant a les directrius sanitàries que a cada moment dictin les autoritats, a fi de garantir les condicions de seguretat sanitàries dels artistes, del públic -en el cas que es puguin arribar a celebrar concerts amb públic aquest estiu- i de tot l'equip que fa possible el Festival.

Ja hem començat a treballar en un documental sobre la història i la trajectòria del Festival de Torroella que s'emetrà a través de TV3 y La 2 i s'estudia celebrar, a finals de juliol, un concert sense públic a l'auditori Espai Ter amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la RTVE a Catalunya, que l'emetrien en directe per ràdio i televisió. També treballem en una exposició commemorativa dels 40 anys del Festival i la celebració d'un cicle de conferències que s'emetrien en streaming a través dels nostre canals digitals. Els detalls dels actes previstos per a aquest estiu es faran públics pròximament.  

Volem expressar-vos el nostre sincer agraïment a tots els que han treballat en la preparació de la programació del Festival de 2020, ara ajornada fins al 2021, i en la transformació de la 40a edició en tot un any de celebracions que ens permetran seguir en contacte amb el públic. Així mateix, volem agrair a les administracions públiques i als patrocinadors el seu suport i comprensió i a tot el nostre estimat públic, la seva fidelitat.

Amb la il·lusió de sempre, treballem per adaptar la programació a les noves circumstàncies imposades i per mantenir viu l'esperit del Festival de Torroella de Montgrí que aquest any, malgrat les dificultats imposades per la pandèmia de la COVID-19, vol celebra el seu 40è aniversari.  

Esperem poder-vos veure com més aviat millor. Aquests són temps difícils, però amb l'ajuda de la música ens en sortirem!

Cuideu-vos molt.

×

Venda d'entrades

 

A partir del 20 de maig 2019

 

ONLINE

Servei tiqueting al web del Festival   

FESTIVAL DE TORROELLA JAZZ L'ESTARTIT FRINGE

NOTA: La venda de bitllets per internet es tanca mitja hora abans de cada concert o espectacle. Després, es podrà comprar les entrades directament al lloc del concert.

PER TELÈFON

Trucant al telèfon 972 761 098

  • Fins el 21 de juny, de dilluns a divendres de 10 a 13 h.
  • Del 25 de juny al 22 d’agost, de dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 17 a 20h. 

PRESENCIALMENT

Oficines del Festival carrer Onze de Setembre, 2 - Convent Sant Agustí- Torroella de Montgrí.

  • Del 20 de maig al 21 de juny  De dilluns a  divendres, de 10 a 13 h 
  • Del 25 de juny al 22 d'agost  De dilluns a dissabte, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h 

Auditori Espai Ter. Dilluns, dimecres i divendres d'11 a 13h (Riu Ter, 29).

Oficina de Turisme de l'Estartit. Cada dia de 10 a 14h i de 16 a 20h (Passeig Marítim, s/n - l'Estartit)

Espai on es faci el concert. S'obriran les taquilles de venda una hora abans de l'inici del concert.

Condicions generals

 

Canvis i modificacions

  • Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fes imprescindible.
  • Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, la direcció del Festival fixarà una data alternativa i si això no fos factible, buscarà una substitució de qualitat igual o superior.
  • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de la part proporcional de l’Abonament o de la localitat.

Devolucions i impagaments

  • Un cop formalitzada la compra, en cap cas Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí acceptarà ni anul·lacions ni devolucions.

Horari dels concerts

  • Tots els concerts començaran puntualment a les 22h amb excepció dels concerts SINGULARS que començaran a les 20h i els concerts FAMILIARS que començaran a les 19h. No es permetrà l'accés a la sala durant la interpretació d'una obra.
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR