El bosc de Grimm.
El bosc de Grimm.
El bosc de Grimm.
El bosc de Grimm.
El bosc de Grimm.
El bosc de Grimm.
Comparteix
< Tornar

EL BOSC DE GRIMM

Elisa Ramos i Ángela Cáceres, intèrprets | José López-Montes, piano | Joaquín Casanova, direcció

Diumenge 13 d'agost | 19:00 h
Finalitzat
2017

15€

Programa

El bosc de Grimm

Música de Maurice Ravel

Presentació

«Vet aquí que una vegada... » «En un país molt llunyà hi havia...» Així comencen els contes i en els contes hi ha boscos, però aquest no és ni un conte ni un bosc qualsevol. En aquest bosc, hi són tots els contes: la Caputxeta Vermella que va a casa de l'àvia, el Polset que deixa molles de pa per trobar el camí de tornada a casa, la Ventafocs que ha perdut la sabata, el Príncep Granota o la Blancaneus. I, per descomptat, el Llop, que se'ls vol menjar a tots.

Una producció de La Maquiné. Premi Max 2014 al Millor Espectacle Infantil.

Recomanat a partir de 5 anys.

Biografies

LA MAQUINÉ

Els creadors de La Maquiné, Elisa Ramos i Joaquín Casanova, no han deixat de realitzar espectacles de qualitat fins a situar-se com una de les principals companyies d’arts escèniques per a públic jove. La Maquiné genera obres de creació on destaca, com a motor principal, el llenguatge plàstic i musical; oferint espectacles de mirada contemporània i amb un inconfusible segell personal.

Ambdós artistes treballen en tots els aspectes de la producció i en estreta col·laboració amb la composició. Concebre la música com a part de la representació escènica és una característica de totes les seves produccions. El plantejament compositiu de La Maquiné dóna origen a un nou concepte d’espectacle dramàtico-musical per a joves audiències. El radical sentit estètic que utilitzen s’articula des d’una partitura que nomena un i altre cop l’escena com a llenç, dramatúrgia de la imatge i la música.

La Maquiné ha produït espectacles amb entitats tan prestigioses com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, el Patronat de l’Alhambra, la Societat Estatal d’Acció Cultural (SEAC), el Ministeri de Cultura, la Junta d’Andalusia, l’Institut Cervantes o La Caixa, entre d’altres. Han mostrat les seves creacions en els principals festivals i programacions de Espanya, França, el Marroc, Holanda, Irlanda, Taiwan, Hong Kong, la Xina i Macao.

La companyia ha rebut, entre altres, el Premi Teatro Rojas, 2015 al millor espectacle infantil per El bosc de Grimm; Premi MAX, 2014, de les arts escèniques al millor espectacle infantil per El bosc de Grimm; Premi Teatre Andalús-SGAE al millor espectacle infantil 2013 per El bosc de Grimm.

Tots els espectacles en gira de La Maquiné estan recomanats per la Comissió artística de la xarxa de teatres i auditoris de titularitat pública d’Espanya. Espectacles seleccionats dins el Catàleg de promoció exterior de les arts escèniques de l’AECID.

La Maquiné va actuar per primera vegada al Festival de Torroella de Montgrí en l'edició del 2014 i hi va tornar en la de 2016.

 Web: www.lamaquine.com
Facebook: @lamaquine
Twitter: @LAMAQUINE

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham