Beauty Fools
Beauty Fools
Beauty Fools
Beauty Fools
Beauty Fools
Beauty Fools
Comparteix
< Tornar

THE BEAUTY FOOLS

Maria Pujades, Júlia Sesé i Elionor Martínez, sopranos I | Sanna Viitanen, Maria Mauri i Marta Cordomí, sopranos II | Yolanda Romero, Mercè Bruguera i Judit Almunia, contralts | Joel Padullés, Daniel Morales i Matthew Thompson, tenors | Víctor Vilca, Lars Isdahl i Germán de la Riva, baixos | Gerard Ramos, director Presentat per l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

Dijous 28 de juliol | 22:00 h
Finalitzat
2016

Programa

C. Monteverdi: Quarto libro dei madrigali, selecció: Sfogava con le stelle Si ch'io vorrei morire Voi pur da me partiteAnima dolorosaIo mi son giovinettaPiagne e sospira / B. Britten: Sacred and Profane, vuit cançons sobre poemes medievals, Op. 91 

Presentació

The Beauty Fools és un grup vocal de recent creació format per alumnes de l'Escola Superior de Música Catalunya, amb l'objectiu d'abordar el repertori vocal de cambra de totes les èpoques i  poc freqüentat. El programa que presenten n'és un exemple, inclou els madrigals de Monteverdi, cim del gènere madrigalesc i exponent del final de la música renaixentista, i Sacred and Profane de Britten, vuit cançons escrites a l'últim terç del segle XX amb textos medievals i concebudes per un cor de cinc veus d'autèntics virtuosos. The Beauty Fools fa el seu debut públic al Fringe Festival Torroella de Montgrí.

Biografies

THE BEAUTY FOOLSGERARD RAMOS PARDO

THE BEAUTY FOOLS

The Beauty Fools és un grup vocal de recent creació que neix amb la voluntat d'abordar les obres més singulars del repertori vocal de cambra de tradició acadèmica de totes les èpoques. Amb un especial interès en la música de la segona meitat del segle XX i el segle XXI, la formació vol ser també una plataforma de visibilitat per al repertori menys conegut, la nova creació i la reflexió sobre la interpretació i els formats de presentació de la música.

La plantilla de The Beauty Fools està formada per alguns dels cantants més consolidats del país, membres o col·laboradors habituals de la Capella Reial de Catalunya, el Cor de Cambra del Palau de la Música, el cor Lieder Càmera, el cor Madrigal o l'Ensemble O Vos Omnes, i per les veus més buscades de la nova generació.

The Beauty Fools fa el seu debut públic al Fringe Festival de Torroella de Montgrí.

 

GERARD RAMOS PARDO, director

Nascut a Tarragona, estudia el grau professional de piano al conservatori de la seva ciutat, centre on comença també la seva formació vocal, que el va dur a interessar-se pel món coral.

L'any 2011 entra a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) per estudiar el grau en direcció de cor amb els mestres Josep Vila i Johan Duijck, etapa que finalitza amb les màximes qualificacions. Recentment, ha obtingut una plaça a la Hochschule für Musik Carl Maria von Weber de Dresden, Alemanya, per estudiar un màster sota la tutoria del director i especialista en música vocal alemanya Hans-Christoph Rademann. Paral·lelament, continua la seva formació com a pianista amb professors com Francisco Poyato i Pep Surinyach, i també la seva formació com a cantant amb professors com Carlos Chausson o Elisabeth Castro.

Ha estat pianista acompanyant i director assistent del cor de veus blanques del Conservatori de Tarragona. A Barcelona, ha dirigit diverses agrupacions corals i ha estat convidat a fer sessions de treball amb d'altres. Ha estat director musical i responsable de la gestió del grup català participant a la divuitena i dinovena edicions del Festival Internacional C.H.O.I.R. a Ochsenhausen, Alemanya, on també ha col·laborat en diverses ocasions com a director assistent. És membre fundador i director durant quatre temporades del cor Da Capo de Tarragona, amb el qual ha treballat fins als darrers mesos. Recentment, ha fundat el conjunt vocal The Beauty Fools, del qual és director.

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham