Funkafized
Funkafized
Funkafized
Funkafized
Funkafized
Funkafized
Comparteix
< Tornar

FUNKAFIZED

Laura Bollack, veu i teclats | Johann de Oliveira, baix | Niko Volmer, percussió Presentada per la Hochschule für Musik Freiburg i el Goethe Institut

Dimecres 27 de juliol | 23:30 h
Finalitzat
2016

Programa

Circus (Dirty Loops) / Staying Alive (Electro Deluxe) / Night in Tunisia (Dizzy Gillespie) / Don't stop the music (Jamie Cullum) / Something (Snarky Puppy feat. Lalah Hathaway) / Streetlife (Joe Sample, Randy Crawford) 

Presentació

El trio Funkafized interpreta en els seus concerts cançons famoses i estàndards de jazz, música llatina i pop. Des de començaments de 2016, el trio alemany s'ha constituït com a grup estable tot i haver estat tocant junts els tres últims anys. El seu objectiu és interpretar en el futur la seva pròpia música.

Biografies

FUNKAFIZED | LAURA VOLLACK | JOHANN DE OLIVEIRANIKO  VOLMER

 

FUNKAFIZED

El trio Funkafized està format per Laura Bollack (veu i teclats), Johann de Oliveira (baix) i Niko Volmer (bateria). Es va constituir a començaments de 2016 després d'haver tocar junts en els tres últims anys. Funkafized interpreta en els seus concerts cançons famoses i estàndards de jazz, música llatina i pop.

 

LAURA BOLLACK, veu i teclats

Estudiant de jazz i matemàtiques al Conservatori i la Universitat de Friburg (Alemanya). Des de l'adolescència ha cantat música gospel en un cor i ha tocat en diferents bandes de ball. Actualment estudia piano jazz, piano i cant, a més treballa com a mestre de música, directora de cor, arranjadora, cantant i pianista. El que més li agrada és la música pop, que barreja amb diferents estils de jazz d'ençà que va entrar al Conservatori.

 

JOHANN DE OLIVEIRA, baix

Johann de Oliveira és estudiant de composició de música de cinema al Conservatori de Friburg (Alemanya). Nascut al Brasil, viu des de fa anys al sud d'Alemanya i ha tocat el baix elèctric en diversos grups al Brasil, Alemanya, Portugal, Suïssa i França. Actualment, treballa com a compositor, baixista, violinista, productor musical i professor de música. Ha introduït la música brasilera en el trio Funkafized.

 

NIKO  VOLMER, bateria

Estudiant de ciències polítiques i anglès a la Universitat de Friburg (Alemanya). Ha tocat la bateria en diverses bandes de punk, rock, metall i pop. Des que va entrar a la universitat, el seu interès musical ha virat cap al jazz. Està interessat en tots els estils de jazz i encara no ha trobat  quin és el seu destí final en el món de la música.

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham