ANDREA AMADOR I CARLOS LÓPEZ

Andrea Amador, violoncel · Carlos López, piano

Finalitzat
2015
06.03.16

Gratuït socis | 10 € no socis

Programa

Rememorant Pau Casals

J. Brahms: Sonata en Mi menor, op. 38
J. S. Bach: Suite núm. 2 en Re menor
F. Couperin: Quatre peces
L. van Beethoven: Variacions sobre un tema de Mozart

Presentació

La pedrera catalana de violoncel·listes no deixa de produir virtuosos d'aquest instrument emblemàtic, seguint la senda oberta per Pau Casals. La joveníssima Andrea Amador és una de les darreres descobertes d'aquest planter aparentment inesgotable. I en el seu programa de presentació a la Xarxa reprodueix el concert que va oferir el mestre Casals a l'emblemàtica Sala de Concerts Mozart de Barcelona el 1925.

Biografies

Andrea Amador, violoncel·lista de 22 anys, és guanyadora del Premi d´Honor fi de carrera tant en la categoria solista com de música de cambra del Conservatori del Liceu el 2014 amb el mestre Peter Thiemann. Primer premi del concurs de música Arjau el 2013 en la modalitat de música de cambra. Ha col.laborat amb Joventuts Musicals de Sitges en el cicle Creative Connexions. L'any 2014 ha estat finalista del Concurs Internacional de Violoncel de Vic, i ha obtingut el 2n premi del Concurs Internacional de Música de Les Corts i el premi de la Fundació Mas i Mas. També el 2014 ha col·laborat amb la Fundació Pau Casals i la Fundació del Gran Teatre de Liceu en l'homenatge a Pau Casals i ha estat sel·leccionada per la Fundació Ferrer Salat per oferir una masterclass pública amb el mestre Jean Gihen Queyras. Durant la seva trajectòria ha rebut lliçons dels professors Lluís Claret, Jean Guihen Queyras, Roel Dieltins, Michael Strauss, Gary Hoffman, Maria de Macedo, Jean Decroos, Paul Katz i Nicklas Smith.

Carlos López, pianista de 20 anys, és guanyador del Premi d'Honor 2012 de Grau Professional del Conservatori de Badalona en la categoria de solista. Actualment cursa la carrera d'Interpretació a l'ESMUC amb el mestre Vladislav Bronevetzky. Ha rebut classes de mestres com Noel Flores, Lluís Pérez-Molina, Gennady Dzjubenko, M. Jesús Crespo, Alba Ventura i Darrett Zusko entre altres. També ha col·laborat com a solista amb l'Orquestra de Cambra del Conservatori de Badalona, dirigida per Daniel Mestre; i amb una àmplia varietat de conjunts de vent dirigits per Philippe Vallet.

 

Concerts relacionats

2015
La JONC amb bandArt
Jove Orquestra Nacional de Catalunya, JONC i BandArt  Concertino-director: Gordan Nickoli
23.03.16
Auditori Espai Ter
Cicle de concerts
2015
IZAN RUBIO
Izan Rubio, guitarra
14.02.16
Fundació Mascort
Cicle de concerts
2015
Joan Manén, un geni musical per redescobrir
Daniel Blanch, piano Júlia Farrés-Llongueras, soprano Guillermo Pastrana, violoncel
24.01.16
Convent dels Agustins
Cicle de concerts
2015
JUDIT NEDDERMANN
Judit Neddermann, veu i percussió · Adrià Plana, guitarra elèctrica i cors · Pau Figueres, guitarra espanyola i cors
12.12.15
La Sala
Cicle de concerts
2015
PIAN, PIANISSIMO!
Diego Catalán, piano
22.11.15
Convent dels Agustins
Cicle de concerts
2015
TRÍO LORCA
Elena Rey , violí · Erica Wise , violoncel · Noelia Rodiles , piano  
04.10.15
Convent dels Agustins
Cicle de concerts
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR