Jacopo Mezzanotti
Jacopo Mezzanotti
Yuri Storione
Yuri Storione
Jacopo Mezzanotti
Jacopo Mezzanotti
Comparteix
< Tornar

JACOPO MEZZANOTTI i YURI STORIONE

Jacopo Mezzanotti, guitarra | Yuri Storione, piano    Presentats per Berklee College of Music–València Campus

Dijous 30 de juliol | 22:00 h
Finalitzat
2015

Programa

Jimmy Van HeusenDarn that Dream Duke EllingtonCaravan / George Fragos, Jack Baker i Dick GasparreI hear a Rhapsody / Jacopo MezzanottiBlu MediterraneoNot in my Toughts, Besides Your Loneliness Bronislau KaperGreen Dolphin Street 

 

Presentació

El duo format per Jacopo Mezzanotti i Yuri Storione neix de la trobada dels dos músics italians al prestigiós Berklee College of Music–València Campus. La tradició del jazz bebop i el virtuosisme tècnic de Storione i Mezzanotti es fonen en moments d'improvisació creant un recorregut entre la història del jazz i la seva visió personal de la improvisació musical. Un viatge que enganxa i sorprèn l'oient des del començament fins al final.

 

Biografies

JACOPO MEZZANOTTI YURI STORIONE

JACOPO MEZZANOTTI, guitarra

Jacopo Mezzanotti és un talent emergent del jazz. Format com a guitarrista al prestigiós Royal Conservatory de La Haia (Holanda), ha començat la seva carrera tocant en importants sales holandeses com el Theater de Doelen, a  Rotterdam; els Lucent Danstheater, Provinciehuis i World Trade Center a La Haia; Theater de Kikker a Utrecht; People’s Place a  Amsterdam... així com a sales i festivals d'altres països europeus com el Warsaw Jazz Festival (Polònia), Casa del Jazz i Modena Jazz Festival (Itàlia), Palau de Les Arts Reina Sofia i Teatre La Rambleta a València.

Ha col·laborat amb destacats músics com Eric Ineke, Raphael Gualazzi, Ack van Royen, Carmine Ioanna i Ramberto Ciammarughi. Ha estat guardonat amb el tercer premi al Jimmy Woode International Jazz Award 2012 d'Itàlia i ha participat en les finals del Leiden Jazz Awards 2014 d'Holanda.

Ha estat compositor, arranjador i director artístic del Concert Simfònic Jazz Per l'Autisme celebrat a València el 26 de maig de 2015. Aquest curs ha acabat el màster Contemporary Performance al Berklee College of Music–València Campus.

 

YURI STORIONE, piano

Nascut a Sicília en 1993, Yuri Storione va iniciar els estudis de piano als quatre anys i es va graduar al Conservatori de Ribera, en Sicília el 2012. A 16 anys va començar a treballar professionalment com a pianista clàssic i després de la seva graduació va iniciar la seva formació com a pianista de jazz. Actualment estudia al Berklee College of Music–València Campus el màster Contemporary Performance amb Perico Sambeat, Polo Ortí i Víctor Mendoza. També ha estudiat amb Beka Gochiashvili, alumne de Chick Corea, i ha participat en festivals com l'Eslovenia Jazz Festival, Laeso Jazz Festival a Dinamarca, així com en diversos concerts formant part de formacions jazzístiques com trios, quartets o quintets en diverses ciutats d'Europa. Actualment enregistra el seu primer àlbum El Trio Project amb el seu trio espanyol.

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham