Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

JACOPO MEZZANOTTI i YURI STORIONE

Jacopo Mezzanotti, guitarra | Yuri Storione, piano    Presentats per Berklee College of Music–València Campus

Yuri Storione, a l'esquerra, i Jacopo Mezzanotti
Yuri Storione, a l'esquerra, i Jacopo Mezzanotti
Jacopo Mezzanotti, a l'esquerra, i Yuri Storione.
Jacopo Mezzanotti, a l'esquerra, i Yuri Storione.

Programa

Jimmy Van Heusen: Darn that Dream / Duke Ellington: Caravan / George Fragos, Jack Baker i Dick Gasparre: I hear a Rhapsody / Jacopo Mezzanotti: Blu Mediterraneo, Not in my Toughts, Besides Your Loneliness / Bronislau Kaper: Green Dolphin Street 

 

Presentació

El duo format per Jacopo Mezzanotti i Yuri Storione neix de la trobada dels dos músics italians al prestigiós Berklee College of Music–València Campus. La tradició del jazz bebop i el virtuosisme tècnic de Storione i Mezzanotti es fonen en moments d'improvisació creant un recorregut entre la història del jazz i la seva visió personal de la improvisació musical. Un viatge que enganxa i sorprèn l'oient des del començament fins al final.

 

Biografies

JACOPO MEZZANOTTI YURI STORIONE

JACOPO MEZZANOTTI, guitarra

Jacopo Mezzanotti és un talent emergent del jazz. Format com a guitarrista al prestigiós Royal Conservatory de La Haia (Holanda), ha començat la seva carrera tocant en importants sales holandeses com el Theater de Doelen, a  Rotterdam; els Lucent Danstheater, Provinciehuis i World Trade Center a La Haia; Theater de Kikker a Utrecht; People’s Place a  Amsterdam... així com a sales i festivals d'altres països europeus com el Warsaw Jazz Festival (Polònia), Casa del Jazz i Modena Jazz Festival (Itàlia), Palau de Les Arts Reina Sofia i Teatre La Rambleta a València.

Ha col·laborat amb destacats músics com Eric Ineke, Raphael Gualazzi, Ack van Royen, Carmine Ioanna i Ramberto Ciammarughi. Ha estat guardonat amb el tercer premi al Jimmy Woode International Jazz Award 2012 d'Itàlia i ha participat en les finals del Leiden Jazz Awards 2014 d'Holanda.

Ha estat compositor, arranjador i director artístic del Concert Simfònic Jazz Per l'Autisme celebrat a València el 26 de maig de 2015. Aquest curs ha acabat el màster Contemporary Performance al Berklee College of Music–València Campus.

 

YURI STORIONE, piano

Nascut a Sicília en 1993, Yuri Storione va iniciar els estudis de piano als quatre anys i es va graduar al Conservatori de Ribera, en Sicília el 2012. A 16 anys va començar a treballar professionalment com a pianista clàssic i després de la seva graduació va iniciar la seva formació com a pianista de jazz. Actualment estudia al Berklee College of Music–València Campus el màster Contemporary Performance amb Perico Sambeat, Polo Ortí i Víctor Mendoza. També ha estudiat amb Beka Gochiashvili, alumne de Chick Corea, i ha participat en festivals com l'Eslovenia Jazz Festival, Laeso Jazz Festival a Dinamarca, així com en diversos concerts formant part de formacions jazzístiques com trios, quartets o quintets en diverses ciutats d'Europa. Actualment enregistra el seu primer àlbum El Trio Project amb el seu trio espanyol.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR