Venda d'entrades 2024

24 i 25 de maig de 2024 venda exclusiva SOCIS de JMT.

A partir del 26  de maig 2024 venda al públic general.

×
Dianne Reeves
Dianne Reeves
Reginald Veil i Dianne Reeves
Reginald Veil i Dianne Reeves
Dianne Reeves
Dianne Reeves
Comparteix
< Tornar

DIANNE REEVES QUINTET

Dianne Reeves, veu | Peter Martin, piano | Romero Lubambo, guitarra | Reginald Veal, baix | Terreon Gully, bateria

Dimarts 21 de juliol | 22:00 h
Finalitzat
2015

32 € | 24 €

Programa

Beautiful Life

Presentació

La veu gran, potent i expressiva han convertit Dianne Reeves en la millor cantant femenina de jazz del moment. En directe és una força de la natura. En la seva presentació al Jazz Festival L'Estartit ens mostrarà la seva habilitat a l'hora de fusionar elements del pop, el rhythm and blues i la música llatina, amb la presentació del seu últim treball, Beautiful Life, en el qual fa versions de temes de Bob Marley, Fleetwood Mac, Marvin Gaye o Ani Di Franco, entre d'altres. Amb aquest disc, Dianne Reeves ha guanyat el seu cinquè premi Grammy.

Biografies

DIANNE REEVES, cantant

Nascuda a Detroit, els Estats Units, Dianne Reeves està considerada actualment una de les cantants femenines més importants de jazz. Descoberta pel trompetista Clark Terry quan encara anava al col·legi, va iniciar la seva carrera a Los Angeles el 1976. A Califòrnia, Diane Reeves descobreix el treball en estudi. Grava amb Lenny White, Stanley Turrentine, Alphonso Johnson i The Latin Ensemble.

Entre 1978 i 1980, coneix Billy Childs i comença una relació artística que durarà deu anys. Acompanya el grup Night Flight al  «circuit de les platges» americanes i es dóna a conèixer a tot el sud de Califòrnia.

El 1986 Reeves s'instal·la a Nova York, on treballa durant tres anys amb Phil Moore i Harry Belafonte. El resultat serà el disc For Every Heart (1985). De tornada a Califòrnia, el 1986, forma un trio amb Billy Childs i signa un contracte amb el segell Blue Note, amb el qual el 1987 publica Dianne Reeves, que inclou un arranjament del tema d'Ellington Better Days que es converteix en un gran èxit. Els següents treballs són Never to far (1989), I Remember (1990), Art and Survival (1993) i Quiet After The Storm (1994).

El 1996 va tenir un gran èxit amb The Grand Encounter, gravació amb la qual van col·laborar grans del jazz com Joe Williams, Clark Terry, Harry Sweets Edison, James Moody, Phil Woods, Toots Thielemans i Kenny Barron. Amb In the Moment (2001), Dianne Reeves obté el seu primer Grammy, al qual van seguir tres més per The Calling (2002), A Little Moonlight (2003) i Good Night, and Good Luck  (2005). El seu cinquè Grammy ha estat per Beautiful life (2014), el seu últim disc.

Dianne Reeves ha gravat i actuat amb Wynton Marsalis i la Lincoln Center Jazz Orchestra. També ha gravat amb l'Orquestra Simfònica de Chicago sota la direcció de Daniel Barenboim i ha actuat com a solista sota la direcció de Simon Rattle amb l'Orquestra Filharmònica de Berlín. De 2002 a 2006 va ser directora artística i responsable creativa pel jazz a la Filharmònica de Los Angeles.

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham