Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
16/07/2021

Cancel·lem el Jazz Estartit Festival

16/07/2021La pandèmia de la Covid-19 és un malson recurrent. Quan tots pensàvem que la situació anava cap a millor amb l’excel lent ritme de vacunació de la població, l’augment brusc dels contagis i les hospitalitzacions al llarg dels u?ltims dies ha obligat les autoritats competents a passar, en menys d’una setmana, de les recomanacions a les restriccions i, ara, al toc de queda. La incertesa sobre què pot passar demà ens obliga, amb gran desconsol, a cancel·lar el 7e Jazz L’Estartit Festival, que s’havia de celebrar del 22 al 25 de juliol amb un total de vuit concerts presentats en quatre sessions dobles en un nou escenari habilitat a la platja de l’Estartit per tal de garantir totes les mesures de seguretat anti Covid.

Amb l’entusiasme de tornar a celebrar el Jazz Festival L’Estartit després de la cancel·lació de l’edició de 2020 a causa de la pandèmia, havíem preparat una programació il·lusionant que vam presentar el 22 de juny passat i que la incertesa de la situació sanitària actual ha posat en perill, fins al punt que ens hem vist obligats a cancel lar l’edició per tal de garantir la seguretat del públic, els artistes i el personal del Festival, així com la seva sostenibilitat. Haurem d’esperar un any més per tornar a estar de nou junts en l’edició del Jazz L’Estartit Festival 2022.

Per mantenir l’esperit del jazz a l’Estartit, com vam fer l’any passat, sota el nom de Nits de Jazz a l’Estartit i amb entrada gratuïta, presentarem del 23 al 25 de juliol a les 21.30 h, tres dels quatre grups locals que havien d’actuar al Festival precedint els caps de cartell: Lucia Fumero Trio, Gonzalo del Val Trio feat Benet Palet i Lluc Casares Septet. Són, com l’any passat, formacions de proximitat i de petit format, la qual cosa ens permet tenir una certa garantia a hores d’ara —no sabem què passarà la setmana que ve— que podran actuar sense problemes de desplaçaaments a l’Estartit.

Les persones que hagin comprat entrades dels concerts del 7è Jazz L’Estartit Festival se’ls retornarà l’import de les localitats. La devolució de les entrades comprades a la web del Festival serà automàtic i l’import serà retornat a la mateixa targeta amb la qual es va fer la compra. El Jazz L’Estartit Festival es posarà en contacte amb les persones que han comprat entrades per telèfon i presencialment a les taquilles per concretar la forma de devolució.

Aprofito aquestes línies per agrair la complicitat i el suport, en aquests moments tan difícils, de músics, agents, institucions i patrocinadors.

Cuideu-vos molt!
Montse Faura, directora del Jazz L’Estartit Festival

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham