Ines Moreno
Ines Moreno
Comparteix
< Tornar

Inés Moreno

Música Antiga

Diumenge 13 d'octubre | 19:00 h
Finalitzat
2019

La venda de les entrades es realitzarà 30 minuts abans de cada concert en el mateix lloc on es realitzarà el concert. 
Preu Socis: Gratuït |  Preu No Socis: 10 €

Una proposta de: Concurso Juventudes Musicales de Joventuts Musicals d'Espanya, Primer Premi 92ª Convocatòria. Música Antiga

Inés Moreno Uncilla, clavecí

La flamant guanyadora del primer Concurs de Música Antiga de Joventuts Musicals d'Espanya debuta a la Xarxa de Músiques amb un programa d'allò més diversa. La majoria de compositors barrocs francesos anomenaven les seves peces de manera molt curiosa, i això ens ajuda a imaginar com entenien l'amabilitat, la victòria i tantes altres experiències humanes, així com l'admiració que sentien per altres compositors o l'interès per certs llocs (La Leclair, Héricourt...). De la mateixa manera que Bach pren com a model Vivaldi, transcrivint els seus concerts, el Pare Antoni Soler va estudiar amb Domenico Scarlatti i això es deixa sentir en la seva música. Obres de compositors de diverses èpoques i estils per gaudir de tots els accents del clavecí.

Nascuda a Madrid, Inés Moreno comença els seus estudis de clavecí a San Lorenzo del Escorial a l'edat de 8 anys, acabant l'any 2013 amb matrícula d'honor, sota el mestratge de Jordán Fumadó. A 17 anys es trasllada a Suïssa, per a realitzar els seus estudis superiors en la prestigiosa Schola Cantorum Basiliensis de Basilea a la classe d'Andrea Marcon. Finalitza la carrera el 2016 amb les màximes qualificacions. L'any 2018 va concloure el seu primer Màster en Pedagogia de clavecí, essent-ne professor Andrea Marcon i Jörg-Andreas Bötticher, de nou amb matrícula d'honor. El setembre del mateix any comença el seu segon màster, en interpretació, a la mateixa institució. Ha participat en diferents Seminaris d'Oliver Baumont, Jacques Ogg, Luigi Ferdinando Tagliavini i Jean-Marc Aymes. Va ser guanyadora del primer premi en la competició ORDA (Amsterdam) en la categoria de música de cambra el 2012 i ha estat finalista en la XXI Johann-Sebastian Bach Competition el 2018 a Leipzig. També ha guanyat el primer premi de la primera edició del concurs de Música Antiga de Joventuts Musicals d'Espanya el 2018. Inés Moreno forma part dels grups I Discordanti i Vivalma i ha format part de l'Acadèmia Barroca Europea d'Ambronay el 2017 i Génération Baroque 2017.

PROGRAMA
C. B. Balbastre: La D'héricourt
J. B. A. Forqueray: La Leclair
J. N. P.Royer: L'aimable
J. S. Bach: Concert en do major, BWV 976
J. Duphly: La D'héricourt C
J. P. Rameau: Les Trois Mains, Les Tendres Plaintes
J. Duphly: La Victoire
D. Scarlatti: Fandango en re menor
A. Soler: Sonata núm. 84 en re major
D. Scarlatti: Sonata en sol menor, K. 546.
A. Soler: Sonata núm. 48 en mode dòric

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham