Alba Careta i Henrio
Alba Careta i Henrio
Comparteix
< Tornar

Alba Careta i Henrio

Udolç

Diumenge 21 de juliol | 21:30 h
Gratuït

Alba Careta, veu, trompeta, xiulet, percussions i carilló | Henrio, veu, guitarres, xiulet i carilló | Santi Careta, veu, guitarres i sintetitzador analògic

PROGRAMA

Preludi a Sant Josep, feu-lo dormir

Sant Josep, feu-lo dormir (a partir de la versió cantada per Francisqueta Gibert i Torras) / Non non (a partir de la versió cantada per Angelina Mata i Garriga) / La son son (a partir de la versió cantada per Carme Cortada i Juanola) / Makou / De nit (a partir de la versió cantada per Fatou Juadou amb poema De nit d’Enric Casasses)

Udolç

Dorm, fillet meu del meu cor (a partir de la versió cantada per Quimeta Arpa i Casellas) / Sant Jaume del Corraló (a partir de la versió cantada per Carolina Comes) /  Introit d’El noi de la mare VII (El somni del trobador) (a partir de la versió cantada per Lluïsa Martí i Gich) / El fill de la mare (a partir de la versió cantada per Maria Feliu i Carreras) / Tampatantam, Pauleta (a partir de la versió cantada per Mercè Valentí i Masgrau amb poema Un àngel... d’Enric Casasses) /  Introit d’El noi de la mare IV (Malson) (a partir de la versió cantada per Lluïsa Martí i Gich) / La dida (a partir de la versió cantada per Jaume Pujol i Surroca)

Un àngel

Angelina (a partir de la versió cantada per Josep Coromines i la versió cantada per Jaume Abellí i Oller)

Udolç és un viatge oníric a través de cançons de bressol de diferents cultures presents a les
comarques gironines, que va recollir l’alumnat de Cassà de la Selva durant el curs 2021-2022, en elmarc de la iniciativa Càntut a les escoles: cacem i cantem cançons. Amb una instrumentació definida per guitarres acústiques, trompetes, carillons i efectes sonors experimentals, el projecte recupera les cançons utilitzades en els moments més tendres de la criança. Cançons que han passat de generació en generació amb l’objectiu de tranquil·litzar i fer adormir els infants. Alba Careta és trompetista i cantant de jazz. S’ha format a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Koninklijk Conservatorium de la Haia i el Conservatori d’Amsterdam (Països Baixos) on va cursar el màster en Trompeta Jazz. Henrio és el nom artístic del cantautor i productor Enric Verdaguer, que després de viure quatre anys a Liverpool estudiant Songwriting and Production i ser la veu de l’última gira de la pianista Clara Peya, va decidir iniciar un projecte propi. Santi Careta és guitarrista, compositor i productor. S’ha format a l’ESMUC.

Diumenge
21
jul
21:30 h
Gratuït
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham