Tot un any per celebrar el 40è Festival de Torroella de Montgrí 


Torroella de Montgrí, 22 de maig

Estimats amics,

Des d'aquell primer somni de fer un gran festival, quan a l'estiu de 1981 va començar aquesta aventura, la història del Festival de Torroella de Montgrí està plena de somnis que hem anat fent a poc a poc realitat. El desig d'aquest 2020 era celebrar la 40a edició del Festival amb una programació esplèndida. La pandèmia de la COVID-19 ha trastocat el plantejament de celebració, però no volem renunciar-hi. Per aquest motiu, l'estiu de festa musical que havíem previst per a aquest 2020, entre el 23 de juliol i el 21 d'agost, es transforma en tot un any de celebració del 40è Festival de Torroella de Montgrí, que començarà el 23 de juliol de 2020 i acabarà a finals d'agost de 2021.

El tret de sortida del 40è Festival de Torroella de Montgrí serà el 23 de juliol de 2020, coincidint amb el mateix dia que el 1981 es va celebrar el primer concert de la primera edició del Festival. Serà l'inici de tot un any d'actes que han de culminar l'estiu de 2021 amb la reprogramació de part de la programació musical que havíem preparat per a aquest estiu i que no podrem fer a causa de les restriccions imposades com a conseqüència de la pandèmia. Actes que anirem adaptant a les directrius sanitàries que a cada moment dictin les autoritats, a fi de garantir les condicions de seguretat sanitàries dels artistes, del públic -en el cas que es puguin arribar a celebrar concerts amb públic aquest estiu- i de tot l'equip que fa possible el Festival.

Ja hem començat a treballar en un documental sobre la història i la trajectòria del Festival de Torroella que s'emetrà a través de TV3 y La 2 i s'estudia celebrar, a finals de juliol, un concert sense públic a l'auditori Espai Ter amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la RTVE a Catalunya, que l'emetrien en directe per ràdio i televisió. També treballem en una exposició commemorativa dels 40 anys del Festival i la celebració d'un cicle de conferències que s'emetrien en streaming a través dels nostre canals digitals. Els detalls dels actes previstos per a aquest estiu es faran públics pròximament.  

Volem expressar-vos el nostre sincer agraïment a tots els que han treballat en la preparació de la programació del Festival de 2020, ara ajornada fins al 2021, i en la transformació de la 40a edició en tot un any de celebracions que ens permetran seguir en contacte amb el públic. Així mateix, volem agrair a les administracions públiques i als patrocinadors el seu suport i comprensió i a tot el nostre estimat públic, la seva fidelitat.

Amb la il·lusió de sempre, treballem per adaptar la programació a les noves circumstàncies imposades i per mantenir viu l'esperit del Festival de Torroella de Montgrí que aquest any, malgrat les dificultats imposades per la pandèmia de la COVID-19, vol celebra el seu 40è aniversari.  

Esperem poder-vos veure com més aviat millor. Aquests són temps difícils, però amb l'ajuda de la música ens en sortirem!

Cuideu-vos molt.

×

DJ MAX MOYA

Amb Mel Semé, Mark Aanderud, Roqui Albero, Tonia Richardson & Tito Bonacera

Finalitzat
2018
Del 19.07.18 al 22.07.18 | 23:59 h

19/07 - Latin Jazz Session Dj Max Moya amb Mel Semé

20/07 - Electro Jazz Session Dj Max Moya amb Mark Aanderud

21/07 - Jazz Session Dj Max Moya amb Roqui Albero

22/07 - R&B/soul session - Tonia Richardson & Tito Bonacera

Max Moya
Max Moya
Mel Semé
Mel Semé
Mark Aanderud
Mark Aanderud
Roqui Albero
Roqui Albero
Tonia Richardson
Tonia Richardson
Tito Bonacera
Tito Bonacera

Max Moya, que treballa actualment en el Berklee College of Music de València, és músic professional, productor i promotor musical. Des del 2000 fins al 2013 va formar part de la banda de culte Ojos de Brujo, en què va obtenir àmplia experiència en la indústria internacional. En els últims anys ha desenvolupat activitats en música per a la televisió i el cinema sota la plataforma Royal Sonora i per a esdeveniments musicals sota la branca Royal Sonora Live, responsable, entre d’altres, de la direcció del Festival de Formentera Jazz i del Menorca Groove. Al Jazz Festival l'Estartit dirigirà com a discjòquei sessions de jazz en les quals tindrà com a convidats el cantant i multi-instrumentista Mel Semé, el teclista Mark Aanderud, el trompetista Roqui Albero, la cantant Tonia Richardson i el multi-instrumentista Tito Bonacera.

Dijous
19
jul
Gratuït
Finalitzat
Divendres
20
jul
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
21
jul
Gratuït
Finalitzat
Diumenge
22
jul
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR