Comparteix
< Tornar

Trio Fortuny

Joel Bardolet, violí, Marc Heredia, piano i Pau Codina, violoncel

Dissabte 07 d'octubre | 21:00 h
Finalitzat
2017

De 10 € a 13€ (10% descompte als Socis JMT i alumnes EMMT)

Programa

Johannes Brahms (1833-1897)
Trio núm. 1, op. 8 (versió 1889) 
I. Allegro con brio – Tranquillo – In tempo ma sempre sostenuto
II. Scherzo: Allegro molto – Meno allegro – Tempo primo
III. Adagio
IV. Finale: Allegro II
 
Franz Schubert (1797-1828)
Trio núm. 2, en Mi bemoll major, D. 929
I. Allegro
II. Andante con moto
III. Scherzando. Allegro moderato
IV. Allegro moderato

Presentació

Tres dels músics amb major inquietud i singularitat artística de la seva generació s’uneixen per articular un trio de caràcter estable que permeti desenvolupar un treball rigorós d’aproximació a algunes de les obres clau escrites per a una de les formacions de cambra per excel·lència, el trio amb piano.

Biografies

Joel Bardolet va fer els estudis superiors a l’ESMUC i després a la prestigiosa Musikhochschule Freiburg amb la violinista francesa M. Cantoreggi, amb qui encara avui manté el contacte i la relació musical. L’abril del 2012 va ser admès en el programa de màster especialitzat en solista a la Hochschule für Musik de Basilea, amb R. Schmidt. Va debutar com a solista a la principal sala de concerts de Basilea, tocant el Segon Concert de Bártok amb la Basel Sinfonie Orchester. Ha rebut el mestratge de músics com V. Martínez Mehner, M. Fuks, E. Höbarth i A. Keller. Actualment és freqüent el contacte pedagògic amb C. Martínez Mehner, A. Kernjak, R. Rogoff i F. Rados. Bardolet lidera diversos projectes de música contemporània amb intèrprets europeus i és el concertino titular de l’Orquestra Camera Musicae, que realitza temporades estables de concerts a Tarragona i al Palau de la Música Catalana.

Marc Heredia va iniciar els estudis de piano als tres anys i va continuar la seva formació amb C. Tieles al Conservatori Superior de Música del Liceu. Entre els anys 2008 i 2012 va continuar la seva formació a l’Escuela Superior de Música Reina Sofía amb D. Bashkirov i C. Martínez Mehner. Va obtenir un Master of Arts a la Hochschule für Musik de Basilea. Ha actuat a sales importants, com l’Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Auditorio Nacional i Fundación Juan March de Madrid, així com al Claustre de Sant Domènech de Peralada i també en el marc de festivals com Solistes del Segle XXI a l’Auditorio Sony de Madrid i a l’Auditori de Girona, entre d’altres.

Pau Codina va començar els estudis de violoncel als cinc anys amb E. Subirà, a l’Escola Municipal de Música de Manlleu. Ha rebut classes de professors com I. Chiffoleau, D. Grosgurin, P. Thiemann i L. Hopkins. El 2002 va ser acceptat com a alumne a la prestigiosa escola Yehudi Menuhin de Londres i va cursar els estudis de grau superior a la Guildhall School of Music & Drama, tot graduant-s’hi amb menció d’honor el 2010. Actualment cursa un Solo Artist Diploma a la Chapelle Musicale Reine Elisabeth de Brussel·les amb el professor G. Hoffman. Ha assistit a cursos i classes magistrals, tant a Espanya com a l’estranger, amb professors com L. Claret, A. Bylsma, F. Helmerson, S. Isserlis i M. Rostropóvitx. Ha debutat ja com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra de la RTVE, la Simfònica del Vallès i la JONC, respectivament. Va rebre dos Premis Enderrock l’any 2014 com a millor nova proposta i millor directe de clàssica.

Organitza: https://www.espaiter.cat/

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham