Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

Y tú, ¿qué escuchas?

Víctor García de Gomar

Finalitzat
2017
14.08.17

Entrada gratuïta

Programa

"Quan vaig saber del llibre que aneu a fullejar, la urgència de posseir-lo va ser immediata. Per ser, justament, un llibre compost només de llistes. L'autor va demanar a un nombre sorprenent de músics (i alguns altres personatges) quines eren les gravacions discogràfiques que més els agradaven. El deliciós és que no els va demanar cap explicació, anàlisi, raonament, excusa, confessió, relat, opinió: només llistes. Magnífic."
Alessandro Baricco
Extracte del pròleg

"Les llistes d'aquest llibre parlen de la passió individual, no d'una autoritat imperiosa. Preses en conjunt, s'anul·len entre si: no hi ha dues llistes coincidents. Al mateix temps, presenten una riquesa acumulativa i cacofònica de memòria i experiència. Moltes d'elles poden ser records secrets, registres de moments en que el seu autor va ser sacsejat per una intensa emoció. "
Alex Ross
Extracte del pròleg

 

Presentació

Quines són les músiques que escolten els artistes? Víctor García de Gomar ens proposa una fascinant recull de les preferències de gairebé 1000 personalitats del món de la música i de les arts plàstiques, il·lustrat amb amb els magnífics retrats de Martín García Cros. Un autèntic document per conèixer els gustos musicals d'una generació i sensibilitzar sobre el paper de la música en la societat actual.

Biografies

Víctor García de Gomar Nascut a Barcelona, Víctor García de Gomar és el director artístic adjunt del Palau de la Música de Barcelona, l'Auditori de Girona i del festival d'estiu Nits de Clàssica. Consumidor cultural i músic en construcció, tracta de descobrir i compartir estímuls artístics per aconseguir una societat més feliç.

Amb el suport de: 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR