ENSEMBLE DAI CONTEMPORAIN

Raquel Paños i  Melinda Aurh, saxòfons | Lomic Lamouroux, fagot | Apolline Kirklar i Youkyung Kim, violins | Youmi Kim, soprano  Presentat pel Conservatori Superior de Música i Dansa de París 

Finalitzat
2017
Del 27.07.17 al 29.07.17
Ensemble DAI Contemprain.
Ensemble DAI Contemprain.

Programa

Programa 27 juliol

J. S. Bach: Trio Sonata en Sol major, BWV 1038 / Boris Blacher: Francesca da Rimini («Du, der du uns besuchst voll Güt' und Huld...») per a soprano i violí / Luciano Berio: Duo per a dos violins (arr. per a dos saxòfons) / Francisco Mignone: Cinc peces per a soprano i fagot / Pablo Peula: Realidad casi nube, cicle de cançons per a veu aguda i ensemble basat en poemes d'Ángel González (2014, rev. 2017)

 

Programa 29 juliol

Edison Denisov: Dues peces per a tres instruments / A. Vivaldi: Concert en Re major, RV 92 / Bruno Maderna: Dialodia / J-P. Rameau: «Tristes apprêts» de l'òpera Castor et Pollux / Pablo Peula: Realidad casi nube, cicle de cançons per a veu aguda i ensemble basat en poemes d'Ángel González (2014, rev. 2017)

Presentació

L'Ensemble DAI Contemporain està integrat per sis alumnes del Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París que han obtingut el Diploma d'Artista Intèrpret (DAI) de música contemporània en un cicle de perfeccionament consagrat a la música de després de la Segona Guerra Mundial i la creació actual. Els alumnes d'aquest curs reben un ensenyament tècnic d'alt nivell i una formació musical que els permet abordar la interpretació de la música actual des de les més diverses perspectives. Al Fringe Festival Torroella de Montgrí presenten una mostra del seu talent en un repertori d'obres dels segles XX i XXI.

www.conservatoiredeparis.fr

Facebook: @daicontemporain

Twitter: @CnsmdParis

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR