Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

Voooox!

Concert en família

Finalitzat
2016
19.03.17

10€

Voooox!
Voooox!
Voooox!
Voooox!

Presentació

Voooox! és una proposta musical on la veu n’és la principal protagonista, tal com el seu nom indica, ja que vox significa veu en llatí. Quatre cantants femenines ens conviden a viure una experiència mègica a través de la veu i ens endinsen en un món ple de noves sonoritats i colors.
Tant el concert com el CD parteixen dels inicis de la producció del so i com aquest es crea a través de les freqüències que sorgeixen quan l’aire de la nostra respiració es troba amb les cordes vocals.
Les peces que configuren el CD i el concert, siguin originals o versionades, s’han escollit pensant a oferir un recorregut pels origens de la veu i l’ús del cant en les diferents cultures (classificades segons la seva procedència i representades en els cinc continents), amb el desig de brindar un repertori ric en estils musicals (música sagrada, etnica/tradicional, antiga, clàssica, moderna i popular infantil).
Totes les peces són interpretades per quatre veus femenines (encara que ens pot sorprendre la sonoritat d’alguna d’elles) acompanyades de petites intervencions d’altres instruments per enriquir-les tímbricament, com ara la guitarra, l’ukelele, el bodhran (pandero irlandès), el bol tibetà, el pal de pluja, el güiro, la cabassa, el shaker, l’esquellot, el mirlitó (kazoo), la caixa i les claves o bastons.

Biografies

Isabel Albadalejo Gómez soprano, pal de pluja i mirlitó
Carmen Sànchez Lupiañez soprano, esponges i aigua
Sarah Davison contralt, caixa, guitarra, ukelele, güiro, pal de pluja, shaker i mirlitó Selina Worsley contralt, bol Tibetà, cabassa i mirlitó
Director d’escena: Carlos Murias
Direcció musical: Joan Carles Capdevila, Sarah Davison i Selina Worsley

Voooox! és una producció de L'auditori:educa

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR