Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

COSMOS QUARTET

Helena Satué, violí · Bernat Prat, violí ·  Lara Fernández, viola · Oriol Prat, violoncel

Finalitzat
2016
11.12.16

Socis: Gratuït | No socis: 10€

Programa

Obres de Haydn, Bartók i Xostakóvitx

J. Haydn: Quartet de corda Op. 76 Núm. 1 en Sol major

B. Bartók: Quartet de corda Núm. 3 Sz. 85

D. Xostakóvitx: Quartet de corda Op. 117 Núm. 9 en Mi bemoll major

 
 
Estil: Clàssica. Música de cambra

Presentació

A l'estela del Quartet Casals, el nostre país no ha deixat de produir quartets de corda en els darrers anys. Un dels més recents és també un dels que ha entrat amb més força, el Cosmos Quartet, que presenta un programa que recorre tres segles del repertori per a quartet, des del classicisme fins al segle XX passant pel romanticisme.

Biografies

El Cosmos Quartet neix de l'amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions. Malgrat la seva joventut com a grup, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement en diversos concursos nacionals i internacionals, i s'ha proclamat guanyador al I Concurso Internacional de Música de Cámara de Castilla y León, al concurs internacional de música de cambra Mirabent i Magrans de Sitges, i a l'ISA Festival, on va ser guardonat amb el Kammermusik-Preis i l'Artis Quartett-Preis. Recentment, ha estat guardonat amb el tercer premi a The Carl Nielsen International Chamber Music Competition celebrat a Copenhagen. El quartet ha estat convidat a participar en diferents festivals com l'East Neuk Festival a Escòcia, l'Internationale Sommerakademie Mozarteum a Salzburg, el Festival de Música de Cámara Fundación Monteleón a León o l'Académie Musicale de Villecroze a França.

Concerts relacionats

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR