Duet Rêves
Duet Rêves
Duet Rêves
Duet Rêves
Duet Rêves
Duet Rêves
Comparteix
< Tornar

DUET RÊVES

Anna Campmany Duch, soprano | Eric Ledesma Barceló, piano  Presentat pel Conservatori Superior de Liceu

Divendres 29 de juliol | 19:00 h
Finalitzat
2016

Programa

E. Satie: Trois mélodies de 1916 / Anna Campmany: Nanny / C. Debussy: Deux romances / E. Toldrà: Cançó de l'oblit / Aquarel·la del Montseny / Romanç de Santa Llúcia / L. Bernstein: Hate music!, cinc cançons infantils / R. Strauss: Allerseelen, Op. 10, núm. 8 / Morgen, Op. 27, núm. 4 / Zueignung, Op. 10, núm. 1 / E. Grieg: Sis cançons, Op. 48 

Presentació

La soprano Anna Campmany es presenta al Fringe Festival Torroella de Montgrí acompanyada al piano per Eric Ledesma amb un programa centrat en la cançó culta europea de finals del segle XIX que inclou una selecció de mélodies franceses, lied alemany i cançó catalana d'un dels màxims exponents, Eduard Toldrà. El programa es completa amb un cicle de cançons infantils de Leonard Bernstein i una cançó escrita per la mateixa Anna Campmany, Nanny

Biografies

DUET RÊVESANNA CAMPMANY DUCHERIC LEDESMA BARCELÓ

 

DUET RÊVES

El Duet Rêves l'integren la soprano Anna Campmany Duch i el pianista Eric Ledesma Barceló. El duo s'ha format aquest 2016 al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i rep regularment consell de Josep Surinyac. Ha participat en les classes magistrals de Víctor Sicard, Anna Cardona i també de Burkhard Kehring dins el festival Life Victoria.

 

ANNA CAMPMANY DUCH, soprano

Anna Campmany Duch inicià la seva formació musical als 8 anys al Cor Infantil de Sant Cugat, on participà en l'enregistrament de la banda sonora catalana de Harry Potter i el pres d'Azkaban i gires pel Canadà, Turquia i gran part d'Europa.

Cantà per primera vegada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona quan tenia 10 anys assumint un petit paper a l'òpera L'enfant et les sortilèges. Als 15 anys debutà com a personatge principal al mateix teatre interpretant Juliet a El petit escura-xemeneies. També ha participat com a solista a les produccions del Petit Liceu L'orquestra dels animals i Oh, l'amor, i recentment ha interpretat  Mabel a Els pirates del sol, a Sabadell.

Ha cantat al Cor Jove Nacional de Catalunya i actualment participa com a reforç al Cor de Cambra del Palau de la Música, on fou seleccionada per a cantar el solo final de les Quattro pezzi sacri de Verdi sota la direcció de Daniel Barenboim i juntament amb l'Orfeó Català i la Staatskapelle Berlín. Ha realitzat gires per Alemanya, França, Holanda, Polònia, Itàlia i Espanya en aquesta formació.

Ha cursat el grau superior de cant al Conservatori del Liceu amb Maria Dolors Aldea i Marta Pujol. Amplia la seva formació amb classes magistrals de Sondra Radvanovsky, Charles Castronovo, Teresa Berganza, Jaume Aragall, Dolora Zajick i Jordi Domènech, entre d'altres.

Paral·lelament també ha realitzat diferents composicions, algunes interpretades a Itàlia (Alba i Bergamo), La Rioja i Catalunya (Teatrino del Conservatori del Liceu, Conservatori Sant Cugat...).

Twitter: @Anna_Campmay

 

ERIC LEDESMA BARCELÓ, pianista

Nascut a Barcelona, estudia actualment al Conservatori Superior de Música del Liceu sota la direcció del pianista José Enrique Bagaria. Paral·lelament rep classes del pianista Josep Surinyac en l’àmbit de música de cambra. Ha assistit a diverses classes magistrals amb pianistes de reconegut prestigi en el panorama musical nacional i internacional, com Edith Fischer, Alan Weiss, Peter Nagy, Josep Maria Colom, Stanislav Pochekin, Albert Atenelle, Vladislav Bronevetzky, Lluís Rodríguez Salvà, María Iris Radrigán, Raquel Boldorini, Dina Yoffe, Christian Powl, José Enrique, Juan Fernando Moreno Gistaín i Akiko Ebi.

Ha obtingut diversos premis al llarg de la seva trajectòria pianística, dels quals cal destacar el  Primer Premi XIV Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes, Primer Premi Concurs Internacional Ciutat de Manresa, Primer Premi Concurs L’Arjau, Primer Premi Concurs Internacional de Música Sant Andreu de la Barca, Segon Premi Concurs 7 Plomes, Segon Premi Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, Tercer Premi Concurs Antón García Abril, Menció d’Honor Concurs Ciutat de Xàtiva, Menció Extraordinària Concurs Internacional Ciudad de San Sebastián, Premi al Millor Intèrpret de Música Espanyola Concurs de Piano Santa Cecília i Premi Extraordinari Fi de Carrera – Música de Cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu, entre d’altres.

Facebook: www.facebook.com/eric.ledesmabarcelo

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham