COMUNICAT JOVENTUTS MUSICALS TORROELLA MONTGRÍ

 

Amb motiu de les recents mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya relatives a la prevenció del  COVID-19, queden ajornades les activitats programades per l’entitat durant les properes dues setmanes a l’espera de conèixer noves  mesures i directrius al respecte.

 

Això afecta les següents activitats:

-        La sessió de Club de Clàssica prevista per al dissabte 14/03/2020, dins de cicle dedicat a Beethoven.    

-        L’Assemblea General Ordinària prevista per al dissabte 21/03/2020.

Pròximament, es comunicaran les noves dates.

 

Lamentem les molèsties que aquestes mesures d’obligat compliment puguin ocasionar i  agraïm per avançat la comprensió, la predisposició i la col·laboració de tots els socis i del nostre públic. Desitgem retornar a la nostra activitat el més aviat possible.

Torroella de Montgrí, 12 de març de 2020.

Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí

 

×

ARTUR CABANAS

Artur Cabanas, guitarra | Miki Santamaria, baix | Danko Compta, bateria Presentat pel Taller de Músics   

Finalitzat
2016
28.07.16 | 19:30 h
Artur Cabanas
Artur Cabanas
Artur Cabanas
Artur Cabanas

Programa

Soundtracks

The road, Desert Trails, Shuffle à la Les Paul, Tribal Vibes, Seafoam Blues, Dusk, Icebreaker, Into the Depths, Presences

Presentació

Blues, música surf, jazz, rock... Soundtracks, el primer disc d'Artur Cabanas, és un recorregut a través de nou temes propis per un ampli ventall d'estils amb el blues com a base que el virtuós  guitarrista català plasma en un treball molt personal alimentat per les influències de tota la música que ha escoltat.  

Biografies

ARTUR CABANASMIKI SANTAMARIA DANKO COMPTA

 

ARTUR CABANAS, guitarra

Artur Cabanas ha estudiat a l'Aula de Música Moderna i Jazz i al Taller de Músics. Actualment cursa la titulació superior d'interpretació de jazz i música moderna en el Taller de Músics. 

Al gener de 2016 va editar Soundtracks, disc on combina el blues amb la música surf, el rock i algunes pinzellades de jazz. Aquest disc és el punt de partida del seu projecte personal.

En els últims anys ha treballat amb diferents formacions, com Talking Rabbits, Rock Story, Tràfic, Eldorado i What's Up. També ha treballat en televisió o en produccions d'estudi per a altres autors.

Ha impartit classes de guitarra a les escoles de música Akord's i Estudi d'Arts. Exerceix de professor de guitarra al Taller de Músics des de 2012.

Web: www.arturcabanas.com
Facebook: www.facebook.com/ArturCabanas
Twitter: @ArturCabanas

 

MIKI SANTAMARIA, baix

Miki Santamaria és un baixista amb àmplia trajectòria en directe i en estudi a Espanya, els Estats Unit i la Gran Bretanya. Ha tocat amb molts artistes, bandes i espectacles com el musical Rock of ages, Burn the floor (gira mundial 2016), Doctor Prats, Discípulos de Otilia (amb els quals ha anat de gira per Europa i el Japó), Monica Green, El Niño De La Hipoteca, Lidia Guevara, Kayo Malayo, La Carrau, Frank Mercader (Banda de Buenafuente), Californicators (tributo a RHCP), Gnaposs, Andreu Martínez, Miguel Talavera, i ha acompanyat puntualment grans músics i artistes com Phredley Brown (guitarrista i director musical de Bruno Mars), Antonio Orozco, Sergio Dalma, Abraham Laboriel (baixista de sessió), Stuart Zender (baixista de Jamiroquai), o Chester Thompson (bateria de Phil Collins). És endorser de Yamaha, Lorita Basses i EBS.

Miki Santamaria és un baixista que s'ha fet popular també a YouTube. El seu canal té diversos milions de visites i  milers de subscriptors.

Web: www.mikisantamaria.com
Facebook: www.facebook.com/mikisantamariaofficial

 

DANKO COMPTA, bateria

Bateria barcelonès amb una trajectòria professional de més de 10 anys. Format en el Taller de Músics de Barcelona amb professors com Cristina Canet, Joan Chamorro, Alberto Cabello i Santiago Galán, entre d'altres, és conegut sobretot pel seu paper de bateria professional per a moltes bandes i artistes del panorama nacional i internacional. Des de Lidia Guevara, 40 El Musical, Lexu's, La Puerta de los Sueños, Víctor Estévez (OT4), Gnaposs, en el panorama nacional, fins a Michelle Shocked, Patrick Glenn, Shawn Allen, Dave Jorgenson, Big John Mills, Steff Nevers, en el panorama internacional.

Amb una essència artística que neix de la passió per The Beatles, Genesis, Dream Theater, o el punk de les dècades de 1980 i 1990 i moltes músiques més, Danko Compta i la seva inquietud per la comunicació l'han portat al camp de la docència també des de fa dècades en diversos centres de Catalunya, dels quals cal assenyalar Aula de Música 7, American Lake i Escola Cromàtica, on ha fet classes, cursos, classes magistrals, xerrades... A tot això cal sumar el seu paper com a redactor al llarg de tres temporades a Batería y percusión, una revista digital per a professionals en els apartats de tècnica i recomanacions musicals.

Actualment compagina la docència amb la interpretació de la bateria en viu i en estudi amb artistes i bandes com Enric Verdaguer, Frank Montasell, Pearson, Beagle, Artur Cabanas, amb la de músic de sessió per a estudi i en viu i amb el seu projecte en solitari Danko, en el qual es desenvolupa com a compositor, productor, cantant i guitarrista.

Web: www.dankocompta.com
Facebook: www.facebook.com/danko.compta

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR