Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Quartet Risvegliato
Quartet Risvegliato
Comparteix
< Tornar

QUARTET RISVEGLIATO

Laia Albinyana,  flauta | Joan Roca, clarinet | Guillem Vilar, oboè | Lara Streccia, piano   Presentat pel Conservatori del Liceu de Barcelona

Divendres 31 de juliol | 18:00 h
Finalitzat
2015

Programa

C. Saint-Saëns: Caprice sur des airs Danois et Russes, Op. 79 / D. Milhaud: Sonata per a flauta, clarinet, oboè i piano, Op. 47

Presentació

El Quartet Risvegliato, format per Laia Albinyana (flauta), Joan Roca (clarinet), Guillem Vilar (oboè) i Lara Streccia (piano) es presenta al Fringe Festival de Torroella amb un programa d'obres franceses de Camille Saint­ Saëns i Darius Milhaud que exploren les possibilitats de la singular formació de vent i piano per a la qual Milhaud crea un autèntic quartet. 

Biografies

QUARTET RISVEGLIATO

El Quartet Risvegliato –format per Laia Albinyana (flauta), Joan Roca (clarinet), Guillem Vilar (oboè) i Lara Streccia (piano)– neix l’any 2014 en el si del Conservatori del Liceu de Barcelona sota la tutela de l’oboista César Altur de los Mozos. Malgrat la poca producció musical existent per aquesta formació, aquests joves músics van decidir desenvolupar els seus estudis de música de cambra junts donada la bona connexió musical entre ells. Aquest 2015 han estat finalistes dels Premis Extraordinaris del Conservatori del Liceu i han obtingut la més alta qualificació en l’assignatura de música de cambra.

Els tres instrumentistes de vent han desenvolupat els seus estudis superiors sota la tutela dels professors Christian Farroni (flauta), Isaac Rodríguez (clarinet) i José Manuel González i César Altur (oboè). També han format part junts de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), JONC Alevins i Jove Orquestra de les Comarques Gironines, entre d'altres, i han col·laborat individualment amb formacions com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu de Barcelona o l’Orquestra Simfònica del Vallès. Han format part de diferents grups de cambra des de l’inici dels seus estudis al Conservatori del Liceu. Individualment han rebut classes magistrals de prestigiosos músics com Emmanuel Pahud, Laura Ruiz i Lucas Macías.

Lara Streccia també ha finalitzat els seus estudis de piano en el Conservatori del Liceu com alumne de Tensy Krismant i s'ha graduat amb les millors qualificacions. A Varsòvia, on viatjava periòdicament per ampliar els seus estudis, va ser alumna de Pawel Filek i Bronia Kawalla entre 2007 i 2011. Ha guanyat diversos concursos i ha estat becada en diverses ocasions per la Fundació José Banús i Pilar Calvo. Va obtenir el Premi Extraordinari de música de cambra 2014 amb Àngel Molina, amb el qual forma el Dúo Bécquer de pianos.

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham