COMUNICAT JOVENTUTS MUSICALS TORROELLA MONTGRÍ

 

Amb motiu de les recents mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya relatives a la prevenció del  COVID-19, queden ajornades les activitats programades per l’entitat durant les properes dues setmanes a l’espera de conèixer noves  mesures i directrius al respecte.

 

Això afecta les següents activitats:

-        La sessió de Club de Clàssica prevista per al dissabte 14/03/2020, dins de cicle dedicat a Beethoven.    

-        L’Assemblea General Ordinària prevista per al dissabte 21/03/2020.

Pròximament, es comunicaran les noves dates.

 

Lamentem les molèsties que aquestes mesures d’obligat compliment puguin ocasionar i  agraïm per avançat la comprensió, la predisposició i la col·laboració de tots els socis i del nostre públic. Desitgem retornar a la nostra activitat el més aviat possible.

Torroella de Montgrí, 12 de març de 2020.

Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí

 

×

BERNAT CATALÀ, piano

  Presentat per l'Escola Superior de Música de Catalunya 

Finalitzat
2015
30.07.15 | 18:00 h
Bernat Calatà
Bernat Calatà
Bernat Calatà
Bernat Calatà
Bernat Calatà
Bernat Calatà

Programa

F. J. Haydn: Sonata núm. 60, en Do major, Hob. XVI:50 / C. Franck: Preludi, Coral i Fuga / I. Albéniz: El Albaicín, de la suite Iberia / Bernat Català: Omaggio

Presentació

Bernat Català ha triat per la seva presentació al Fringe Festival de Torroella un programa varietat d'obres que passa per diferents estils. Des de la sonata clàssica de Haydn, passant pel romanticisme de César Frank i Issac Albéniz, fins a la música del segle XXI, amb una obra del mateix pianista, Omaggio, inspirada en el preludi de l'òpera Tistany i Isolda i en la qual ret homenatge al seu compositor, Richard Wagner. 

Biografies

BERNAT CATALÀ, piano

Nascut l’any 1993 a Molins de Rei (Barcelona), Bernat Català Rams s’ha format com a pianista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i la Guildhall School of Music and Drama de Londres. Continuarà els seus estudis pianístics a la Royal Academy of Music de Londres, on cursarà un màster en interpretació.

Entre els seus professors més destacats cal anomenar María Jesús Crespo, Denis Lossev i Peter Bithell. A més, ha rebut classes magistrals de Vladislav Bronevetzky, Luiz de Moura, Albert Atenelle, Alba Ventura, Alan Weiss, Norma Fisher, Diana Ketler i Colin Stone, entre d’altres. Ha estat becat per diverses institucions, entre les quals el Centre d’Estudis Pianístics (CEP), la Fundació Anna Riera i la Fundació Pedro i Pons.

Ha estat guardonat amb primers premis en concursos de piano nacionals i internacionals, tals com l’Arjau, Joventuts Musicals de Catalunya (Vilafranca), Eugènia Verdet, Conservatori Isaac Albéniz (Girona), Concurs Internacional de Berga i amb el Premi d’Honor de Piano al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Ha ofert concerts en ciutats com Barcelona, Madrid, Toulouse (França), Londres (Gran Bretanya), Breda (Holanda) i Moscou (Rússia), entre d’altres.

Compagina el piano amb la composició. Ha estrenat diverses obres per a piano sol i per diversos conjunts de cambra, així com una cantata per a coral infantil. També és el creador de diverses bandes sonores d’aplicacions digitals i de cançons de pop català.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR