Núria Vinyals.
Núria Vinyals.
Duo Ressons, Núria Vinyals i Marina Pelfort
Duo Ressons, Núria Vinyals i Marina Pelfort
Comparteix
< Tornar

Duo Ressons

Núria Vinyals, soprano | Marina Pelfort, piano

Diumenge 17 d'agost | 18:00 h
Finalitzat
2014

Programa

E. Toldrà: Abril / H. Wolf: Das verlassene Mägdlein  / F. Mendelssohn: Auf flügeln des Gesanges / Schilflied / G. Fauré: Les berceaux / F. Schubert: Gretchen am Spinnrade / H. Wolf: Verborgenheit / L. Bernstein: «Peter, Peter» de l'adapació musical de l'obra Peter Pan / «I’m a person too» del cicle de cançons I hate music / F. Poulenc: La Courte Paille / F. Schubert: Die junge Nonne / E. Toldrà: Cançó de bressol

Presentació

La soprano Núria Vinyals i la pianista Marina Pelfort es van conèixer el 2009 a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).?Van començaren a treballar com a duo l'estiu de 2010 al Curs de Lied de Capellades. El 2011 van quedar finalistes al Concurs Arjau en la categoria de música de cambra però fins a l'estiu de 2013, un cop finalitzats els estudis superiors, no s'estableixen de manera estable amb el nom Duo Ressons.?Ofereixen un programa ple de miniatures musicals que acosten al públic mitjançant una història que encadena les diverses cançons.

Biografies

MARINA PELFORT, NÚRIA VINYALS

NÚRIA VINYALS, soprano

Nascuda a Sant Hilari Sacalm, comença els seus estudis de violí als 5 anys. Té una diplomatura en Educació Especial per la Universitat Autònoma de Barcelona i pel juliol de 2013 ha obtingut la llicenciatura de Cant Clàssic i Contemporani a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha rebut consells de Teresa Berganza, Luigi Alva, Kurt Widmer, Cindee Sanner, Ana Luisa Chova, Lynne Dawson, Claudia Kunz, Ofèlia Sala, Rubén Fernández Aguirre i Alan Branch.

Com a solista ha actuat al Teatre del Liceu de Barcelona en el recital de presentació del

documental Victòria dels Àngels i en el 25è aniversari del programa Una tarda a l’òpera de Catalunya Música, i també ha a l'Auditori de Dénia, l’Auditori d’Alcúdia, l’Auditori Pau Casals d'El Vendrell, al teatre Alegria de Terrassa i a nombroses esglésies de Barcelona. Actualment està fent un curs de perfeccionament a l’Estudio de Ópera de Madrid de la Fundación MOS al programa nacional de cantants.

 

MARINA PELFORT, piano

Nascuda a Castellbisbal (Barcelona) l'any 1990, comença a estudiar piano als 6 anys

a la seva població natal i continua al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l'Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC). En diferents cursos de formació i classes magistrals ha rebut consells de Luiz de Moura Castro, Alba Ventura, Albert Atenelle, Jordi Vilaprinyó i Rita Wagner, entre d'altres.

Ha tocat arreu de Catalunya i en llocs tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana o la Plaça del Rei de Barcelona. Des de 2008 també forma part del món coral dirigint i acompanyant diversos cors infantils. És la directora de la coral Tic Tac de Sant Feliu de Llobregat i codirectora de la coral El Molinet de Molins de Rei.

Actualment estudia Filologia Catalana a la Universitat Oberta de Catalunya i prepara concerts com a solista amb obres de Schumann i Brahms i concerts de lied amb peces de compositors alemanys, francesos, italians, espanyols i catalans.

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham