COMUNICAT JOVENTUTS MUSICALS TORROELLA MONTGRÍ

 

Amb motiu de les recents mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya relatives a la prevenció del  COVID-19, queden ajornades les activitats programades per l’entitat durant les properes dues setmanes a l’espera de conèixer noves  mesures i directrius al respecte.

 

Això afecta les següents activitats:

-        La sessió de Club de Clàssica prevista per al dissabte 14/03/2020, dins de cicle dedicat a Beethoven.    

-        L’Assemblea General Ordinària prevista per al dissabte 21/03/2020.

Pròximament, es comunicaran les noves dates.

 

Lamentem les molèsties que aquestes mesures d’obligat compliment puguin ocasionar i  agraïm per avançat la comprensió, la predisposició i la col·laboració de tots els socis i del nostre públic. Desitgem retornar a la nostra activitat el més aviat possible.

Torroella de Montgrí, 12 de març de 2020.

Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí

 

×

Duo Astarte

Antonio Ambite, flauta travessera | Helena Garreta, arpa

Finalitzat
2014
16.08.14 | 18:00 h
Duo Astate, Antonio Ambite i Helena Garreta
Duo Astate, Antonio Ambite i Helena Garreta

Programa

Bernard Andrès: Les AlguesFrançois Joseph Naderman: Sonata núm. 1 / Sonata núm. 2 / I. Albéniz: Granada de la Suite espanyola.

Presentació

El Duo Astarte és un projecte format per l'arpista Helena Garreta i l'intèrpret de flauta travessera Antonio Ambite que neix el 2008 durant la realització d'un dels “encuentros de la sociedad” Joaquín Turina per iniciativa dels seus membres i per la necessitat dels seus intèrprets de poder desenvolupar una activitat cambrística de manera continuada. El seu objectiu principal és la difusió de la música de cambra. El duo col·labora amb formacions com l'Orquesta y Coro JMJ i la jove orquestra Iuventas. També ha actuat en festivals com el de Brihuega i als concerts de la fundació Euterpe.

Biografies

ANTONIO AMBITE, HELENA GARRETA  

ANTONIO AMBITE flauta travessera

Nascut a Madrid, ha estudiat flauta travessera al Conservatori Jacinto Guerrero de Toledo amb Juan Carlos Doria, al Conservatori de Las Palmas de Gran Canaria amb Elisa Falcón i al Conservatori de Música de Canàries amb  Jean François Doumerc. Actualment continua la seva formació al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid.

Ha format part de l'orquestra de vent dels cursos Ciudad de Toledo, de l'orquestra del Conservatori Jacinto Guerrero de Toledo i ha estat solista de l'orquestra de cambra de la Universitat Carlos III de Madrid. Ha estat membre de la Banda Simfònica Joaquín Turina i de la Banda Municipal de Pinto i ha treballat amb directors com Enrique García Asensio, Rafael Sanz, Andrés Juncos, Beatriz Hernández, Miguel Sanz, Ramon Torrelledó i José Antonio Montaño, entre d'altres.

El 2003 va crear l'ensemble Safar de música antiga i ha format part del quintet de vent Ciudad de Toledo, el Duo Syrinx de flauta i piano, el quartet de flautes Faltuisim, el Trio Cadenza de flauta, piano i violoncel, el Duo Desacordo de flauta i guitarra i el Trio Barroco de Toledo, i també ha format part de l'ensemble de Dino del Monte especialitzat en música contemporània.

Ha participat en el Festival Madrid Sur i en el Festival Internacional de Música de Toledo i és dedicatori del Concert per a flauta i orquestra «Mensajero de Libertad», de Dino del Monte.  

Des de 2008 forma part del Dúo Astarte de flauta i arpa amb Helena Garreta.

 

HELENA GARRETA, arpa

Nascuda a Madrid el 1989, ha estudiat arpa a l'Escola Katerina Gurska amb Zoraida Ávila i al Conservatori Professional de Música Arturo Soria de Madrid amb Beatriz Millán. Actualment amplia la seva formació a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Magdalena Barrera. Ha participat en cursos i classes magistrals amb Danuta Wojnar, Nuria Llopis, Skaila Kanga, Sofie Hallyck, Gabriela d'all Olio, Park Stikney,  Fabrice Pierre, Marianne von Terre i Gloria Martínez.

El 2005 va guanyar el segon premi del concurs Ibérico de Música de Cámara i el premi especial a la millor interpretació d'una obra espanyola.

Ha col·laborat amb l'Orquesta de la Universidad Complutense de Madrid, la Sinfónica Ciudad de Oviedo, la Sinfónica de Gijón, la Sinfónica de Albacete, l'Orquesta de la Comunidad de Madrid i ha format part de la Joven Orquesta Sinfónica de Soria, la Joven Orquesta de la Comunidad de Madrid i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Actualment és membre de l'Orquesta de la Universitat Autònoma de Madrid, de l'Orquesta de la Universitat Carlos III i també de la banda simfònica de la Sociedad Musical Joaquín Turina. Ha treballat amb directors com Miguel Roa, Manuel Tevar, Guillermo García Calvo, Vicente Alberola i Enrique Muñoz, entre d'altres.  

Des de 2008 forma part del Dúo Astarte de flauta i arpa amb Antonio Ambite.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR