Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
DUO PICOTTI PUIG
DUO PICOTTI PUIG
Comparteix
< Tornar

Duo Picotti-Puig

AJORNAT AL 18 DE JULIOL

Dissabte 23 de gener
Finalitzat

A causa de la pròrroga del confinament municipal davant les mesures sanitàries per a la prevenció i el control de la Covid-19 aprovades pel Procicat, aquest concert s’ajorna al 18 de juliol per tal que més socis de l'entitat i el públic melòman en general hi puguin accedir i gaudir-ne. Seguim apostant per la #CulturaSegura. Moltes gràcies pel vostre interès.

 

 

Federico Piccotti, violí  | Marta Puig, piano

PROGRAMA

Gaspar Cassadó: Sonata per a violí i piano/  Francis Poulenc: Sonata per a violí i piano/ Beethoven: Sonata nº8 /  Juan Cruz-Guevara: Obra sin título (Estrena absoluta)

El recital del Duo Picotti-Puig proposa una mirada a tres obres amb estils molt diferents, enllaçades per una forta i dolorosa voluntat melancònica i turmentada a través d’harmonies afrancesades i melodies punyents.

La combinació de dues sonates meravelloses poc conegudes (entre les quals hi trobem el compositor català Cassadó) amb una segona part eclipsada per la sonata monumental de César Franck és un molt bon balanç per descobrir nova música mentre es ret homenatge als clàssics.

Fundat el 2017 a Londres, neix de la complicitat dels joves musics Federico Piccotti i Marta Puig, “valors emergents ja consolidats” segons la crítica, qui apassionats per la música de cambra, han mantingut una intensa activitat també com a solistes i músics orquestrals. És a la prestigiosa Guildhall School of Music and Drama de Londres i posteriorment al Conservatorio della Svizzera Italiana de Suïssa, on creixen i es formen com a duo. El seu coneixement s’amplia a través de grans mestres com David Takeno, Pavel Berman, Roberto González o Caroline Palmer. Des d’aleshores el duo ha realitzat nombrosos concerts al llarg de territoris internacionals com el Regne Unit, Itàlia, Espanya i Suïssa, destacant sales com el Palau de la Música Catalana, La Pedrera-Casa Milà, LAC Lugano Arte e Cultura o Milton Court Concert Hall de Londres, així com al cicle de concerts Masada Clàssica de Milano. Els seus concerts han estat enregistrats i emesos per Catalunya Música. La seva versatilitat els ha portat a comptar amb un extens repertori que inclou des de grans obres del romanticisme germànic a obres de compositors catalans com Cassadó o Marcel Olm (de qui van estrenar una sonata dedicada a ells) o obres del barroc italià. Tot i la joventut del duo, han aconseguit un gran reconeixement sent premiats per nombrosos concursos, destacant el premi Joventuts Musicals de Catalunya al Primer Palau 2019, el 1r premi al XXIII Pòdiums de Música de Cambra, el 2n premi al Concurs Internacional de cant i música instrumental de les Corts o el 3r premi al Concurs Josep Mirabent i Magrans; van ser també semifinalistes al prestigiós Prix Credit Suisse en col·laboració amb Lucerne Festival.

Diputació de Girona
Diputació de Girona
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2019
INAEM 2019
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
AC/E
AC/E
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
urbaser
urbaser
Gisela Graham
Gisela Graham