St. George Quartet
St. George Quartet
Comparteix
< Tornar

St George Quartet

Jazz - Fusió

Diumenge 25 d'abril | 12:00 h
Finalitzat
2021

El concert se celebrarà amb les mesures de seguretat i distanciament social establertes per les autoritats sanitàries a data de celebració del concert, de les quals s'informarà el mes de d'abril.

Concert gratuït. Caldrà registrar-se abans d'entrar.

Carles Medina, Saxo tenor | Lucas Delgado, piano | Juan Pastor, contrabaix  | Pol Ribó, bateria

PROGRAMA

Lucas Delgado: Oír visiones/ Lucas Delgado: BlueblioMagalí Datzira: Simple porqué/ Lucas Delgado: Ballad for W. S.Lucas Delgado: Mavros BluesLucas Delgado: Forest SecretsRita Payés: Eu desesperoLucas Delgado: OPQLucas Delgado: MenorcaLucas Delgado: Ojos que venLucas Delgado: L’adéu dels déus/ Paul McCartney: Blackbird

El St George Quartet presenta un repertori eclèctic i original fruit de les propostes de cadascun dels components del grup, que oscil.la entre els gèneres del jazz i les músiques del món. Combinant elements d’interpretació i formació jazzístics amb composicions que abarquen des de la cançó fins al groove o la samba, Payés, Daztira, Delgado i Ribó juguen amb la complicitat i els punts de trobada musicals en aquest viatge de textures tant delicadament personals que no deixa indiferent.
El St George 4et neix de les ganes d’iniciar un projecte sincer i equilibrat entre quatre músics avinguts de Barcelona.
Rita Payés (trombó i veu), Lucas Delgado (piano), Magalí Datzira (contrabaix i veu), Pol Ribó (bateria) s’alien inicialment per donar veu a un repertori original de cançons del pianista amb l’objectiu musical de trobar una sonoritat en la que es vegi reflexada l’heterogeneïtat i el pes de cada una de les personalitats que composen el grup, més enllà de l’originalitat de les cançons. A mesura que el projecte ha anat creixent, el repertori ha anat evolucionant i cada un dels components ha pogut aportar material original per enriquir la veu del grup, ja sòlida i amb personalitat. Les veus de Payés i Datzira donen un toc esencial a la proposta i afegeixen així un grau de proximitat encara més proper amb el públic.

Una proposta de: Conservatori Superior de Música del Liceu

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham