Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×

Venda d'entrades i reserva de localitats

A partir del 23 i 24 de juliol exclusivament per als socis i del 25 de juliol per al públic general.

Donada la situació extraordinària de crisi sanitària i econòmica, el Festival de Torroella de Montgrí oferirà els seus concerts a un únic preu reduït de 25 € i de 15 € en el cas dels socis i sòcies de l'entitat. Aquests preus s'apliquen a tots els concert  programats de pagament. Tots els concerts que s’emetin per streaming a través del web seran gratuïts.

Els concerts tindran una capacitat d'un terç de l'aforament. En els concerts gratuïts s'hauran de reservar  prèviament  les entrades al web. Les butaques contigües estan reservades únicament a membres d'una unitat de convivència.

En línia

Servei tiqueting al web del Festival
 

FESTIVAL DE TORROELLA Nits de JAZZ L'ESTARTIT FRINGE

NOTA: La venda de bitllets per internet es tanca dues hores abans de cada concert. Després, es podrà comprar les entrades directament al lloc del concert fins a 30 minuts abans de l'inici del concert. 

Per telèfon

Trucant al telèfon 972 761 098 del 23 de juliol al 20 d’agost, de dilluns a divendres de 9 a 12 h

Condicions generals

Canvis i modificacions

 • Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fes imprescindible.
 • Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, la direcció del Festival fixarà una data alternativa i si això no fos factible, buscarà una substitució de qualitat igual o superior.
 • La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de la part proporcional de l’Abonament o de la localitat.
 • L'organització de festival no garanteix l'autenticitat de l'entrada si no ha estat adquirida als punts de venda oficial.
 • Es podran adquirir un màxim de 2 entrades per concert i 6 entrades per compra.
 • Per raons sanitàries i a causa de possibles canvis en les mesures de distància de seguretat derivades de el pla de contingència per la COVID-19, l'organització podrà reubicar als espectadors, de manera que no es pot garantir el seient escollit en el moment de la compra.
 • Cal arribar amb un mínim de 45 minuts d'antelació per permetre l'entrada escalonada dels assistents als concerts. En cas contrari, no es garanteix el seient escollit en la compra. Consulta la informació detallada de cada espai a l'enllaç adjunt al correu electrònic de confirmació de la compra o a l'enllaç de la pàgina COVID-19.
 • No s'admeten devolucions ni canvis d'entrades, excepte en cas de suspensió del concert.
 • L'adquisició de qualsevol entrada del Festival de Torroella  2020 comporta l'acceptació d'aquestes condicions.

Devolucions i impagaments

 • Un cop formalitzada la compra, en cap cas Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí acceptarà ni anul·lacions ni devolucions.
 • Si, per força major, l'organització hagués de canviar el lloc o dia previstos per a un CONCERT, s'informarà als compradors, mitjançant un correu electrònic, de les instruccions que s'han de seguir per canviar les entrades. Quan el nou emplaçament o dia no siguin adequats per a l'espectador, o quan un espectacle se suspengui abans de començar, es retornarà l'import de l'entrada en el mateix lloc on va ser adquirida, a partir de les 24 hores següents des de la data de suspensió fins a un mes després de la data en què hagués tingut lloc la funció suspesa. La suspensió d'un concert quan hagin passat més de 30 minuts des del seu començament no dóna dret a devolució.
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2019
INAEM 2019
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
AC/E
AC/E
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
urbaser
urbaser
Gisela Graham
Gisela Graham