COMUNICAT JOVENTUTS MUSICALS TORROELLA MONTGRÍ

 

Amb motiu de les recents mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya relatives a la prevenció del  COVID-19, queden ajornades les activitats programades per l’entitat durant les properes dues setmanes a l’espera de conèixer noves  mesures i directrius al respecte.

 

Això afecta les següents activitats:

-        La sessió de Club de Clàssica prevista per al dissabte 14/03/2020, dins de cicle dedicat a Beethoven.    

-        L’Assemblea General Ordinària prevista per al dissabte 21/03/2020.

Pròximament, es comunicaran les noves dates.

 

Lamentem les molèsties que aquestes mesures d’obligat compliment puguin ocasionar i  agraïm per avançat la comprensió, la predisposició i la col·laboració de tots els socis i del nostre públic. Desitgem retornar a la nostra activitat el més aviat possible.

Torroella de Montgrí, 12 de març de 2020.

Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí

 

×

Sarbacanes

Residència i concert de música antiga

Dimarts 08 de desembre | 12:00 h

Residència del 30 de novembre al 9 de de desembre de 2020

Sarbacanes
Sarbacanes

Sarbacanes és un conjunt d’instrumentistes de vent que s’especialitza en la música del segle XVIII. Es va fundar inicialment com un quartet de dos oboès, fagot i clavicèmbal, però ara el grup queda format per diferents combinacions d’instruments, amb el fi d’abastar repertoris que van des de sonates en trio fins a les grans serenates del classicisme.

El 2018 es va crear l’octet de vent clàssic Sarbacane’s Wind Octet Project –SWOP!– que ha estat seleccionat per participar en el programa EEEMERGING+. L’objectiu de SWOP! és promocionar el repertori de gran riquesa “Harmoniemusik”, compost per a les nombroses corts de l’Imperi Habsburg al voltant de l’any 1800. El repertori inclou peces de concert, moltes transcripcions de les òperes d’èxit de l’època i tot tipus d’obres d’entreteniment (Divertimenti, Nachtmusik, Tafelmusik).

Els altres projectes vigents avui en dia reflecteixen la diversitat de les activitats del conjunt: un CD del segell INITIALE d’obertures de Telemann amb trompes de caça, sonates de Zelenka (Venècia, Fundació Cini), transcripcions d’obres de François Couperin (Fundació Royaumont) i diàlegs sacres de Bach amb veus de soprano i baix (amb Caroline Arnaud i Renaud Bres).


Neven Lesage, oboè
Gabriel Pidoux, oboè
Arthur Bolorinos, oboè
Roberta Cristini, clarinet
Alejandro Perez, fagot
Lucile Tessier, fagot
Alessandro Orlando, trompa natural
Félix Roth, trompa natural
Hugo Abraham, contrabaix

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR