La Vaghezza

15 €
Dijous 01 d'agost 20:00 h
La Vaghezza
La Vaghezza

Alfia Bakieva violí; Mayah Kadish violí; Gianluca Geremia llaüt; Anastasia Baraviera viola de gamba; Marco Crosetto clave

La Vaghezza és un conjunt internacional especialitzat en la interpretació històrica de la música dels segles XVII i XVIII. Els cinc músics provenen de tres continents diferents i ara viuen al Regne Unit, Itàlia, Àustria i França.

El 2016, any en què es va formar La Vaghezza, se'ls va atorgar el primer premi al "Concurs Internacional Maurizio Pratola", representat als festivals de música antiga de Bruges i Utrecht, entre d'altres, i va ser triat com un conjunt europeu emergent en el programa EEEmerging, recolzat per socis de tot Europa.

El 2017 se'ls va atorgar el premi del públic del conjunt EEEmerging i va oferir actuacions exhaurides a festivals estimats com el Festival Cremona de Monteverdi, el Festival Pavia Barocca i la Biennal del Mediterrani a Palerm, Grandezze i Meraviglie Modena, el Festival Gaudete a Piemont i la Società Aquilana Barattelli.

El 2018 es van convertir en el primer grup que va obtenir els tres premis de la competència Haendel Göttingen - el premi Barenreiter, el premi del públic i el premi Haendel Göttingen de la competició amb el qual es van transmetre en directe en concert a NDR Radio, Alemanya. Els aspectes més destacats de l’any següent inclouen actuacions al Festival d’Ambronay, la Cité de la Voix, l’Auditori de Lió i la Fondazione Pietà dei Turchini de Nàpols.

Els membres de La Vaghezza estan molt buscats com a instrumentistes, treballant estretament amb artistes com Alfredo Bernardini, Enrico Onofri, Jordi Savall, Rachel Podger, Amandine Bayer i amb grups com Il Pomo d'Oro, Orquestra Barroca. de Sevilla, Orquestra barroca de Venècia, Modo Antiquo, Les Arts Florissants, Zefiro.

El conjunt va entrar al programa europeu EEEmerging el 2017 i ha estat un dels quatre conjunts originals que se'ls va atorgar un segon any de residències el 2018. S'ha triat per a un tercer any de suport que veurà l'alliberament d'un CD a la eeemerging collection of Ambronay Editions label.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR