Assemblea General Socis 2019

Dissabte 27 d'abril 09:30 h

L'Assemblea General Ordinària 2019 de l’Associació de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí tindrà lloc el dissabte 27 d’abril de 2019, a la sala de conferències de l'Hotel Molí del Mig (camí del Molí d’en Mig, s/n), gentilesa de la col·laboració de l'hotel amb l'entitat i el festival.  

Us comuniquem que en l'Assemblea General Ordinària està prevista la renovació parcial de la Junta Directiva i en els càrrecs de vicepresident, tresorer i vocals imparells.

Per tot això i segons preveu l’article 17.1 dels Estatuts Socials de l’entitat, els socis que us vulgueu postular, individualment o en forma de candidatura, per a qualsevol dels càrrecs que queden vacants caldrà que ho comuniqueu de manera fefaent a l’entitat i com a màxim abans del proper 17 d’abril de 2019.   
Aquesta comunicació haurà de fer-se per escrit (mitjançant correu ordinari certificat o per correu electrònic),  amb indicació de nom i cognoms, número de DNI, adreça i càrrec pel qual s’opta. 

De conformitat amb el previst a l’article 12.6 dels vigents Estatuts Socials: l’acta, el balanç de situació, així com els resultats de l’exercici 2018, estaran a la disposició dels socis a la seu social i a la pàgina web cinc dies abans de l’Assemblea General Ordinària per a la seva consulta. Per accedir a la documentació de l’assemblea, cal fer-ho entrant a l’àrea privada del soci del web.

Com a format, repetim l’experiència de l’any passat i per això hem previst un petit esmorzar a dos quarts de deu del matí.  Per a aquells socis que no disposeu de vehicle propi, hi ha la possibilitat de compartir el desplaçament amb els cotxes dels membres de la junta. Per això, cal que ens envieu un correu electrònic a info@jmtorroella.cat o que truqueu al tel. +34 972 760 605 en cas que necessiteu transport.

En nom de la junta, us saludem ben cordialment i esperem retrobar-nos el dissabte 27 d’abril a dos quarts de deu tot fent un cafè.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR