Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

EL SILENCI ABANS DE BACH

Director: Pere Portabella. Catalunya, 2007

Finalitzat
2018
DURADA:  102 mints
17.08.18

20.45 h Col·loqui amb Pere Portabella, presentat per Jordi Balló, el qual analitzarà el seu entorn artístic

Fotograma d'El silenci abans de Bach
Fotograma d'El silenci abans de Bach

Guió: Pere Portabella, Carles Santos i Xavier Albertí. Repartiment: Àlex Brendemühl, Feodor Atkine, Christian Brembeck, Daniel Ligorio, Georg C. Biller, Antonio Serrano, Ferran Ruiz, Georgina Cardona. Idioma: versió original (francès, alemany, anglès) amb subtítols en català.

El silenci abans de Bach és una aproximació a la música i a les disciplines i els oficis que l’envolten a través de l’obra de Johann Sebastian Bach. Una mirada sobre les profundes relacions dramatúrgiques que existeixen entre la imatge i la música, de manera que no es concep aquesta última com una simple subratllada subsidiària de la imatge, sinó com un subjecte paritari del relat. El film, per tant, parteix d’una estructura musical prèvia. La banda sonora es nodreix d’obres de Bach, de dues sonates de Mendelssohn i d’un estudi de György Ligeti, que creen una volta arquitectònica sota la qual transcorre la història de la pel·lícula: un passeig pels segles XVIII, XIX i XX de la mà de Bach.

Organitzat amb la col·laboració de la Fundació Vila Casas 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR