Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

TRIO BLANCHARD

Presentat pel Conservatori Superior de Música del Liceu

Finalitzat
2018
28.07.18
Trio Blanchard
Trio Blanchard

Xabier Gullón, clarinet  | Paula Sánchez, violoncel | Alba Llorach, piano

PROGRAMA

L. van Beethoven: Trio núm. 4 en Si bemoll major, Op. 11 / J. Brahms: Trio per a clarinet, violoncel i piano en La menor, Op. 114 / Daniel Schnyder: Worlds Beyond Suite (selecció)

Trio Blanchard inicià la seva trajectòria el 2017 sota el mestratge del clarinetista Isaac Rodríguez al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Els seus membres uneixen els seus camins gràcies al mecenatge de la Fundació de Música Ferrer Salat, de la qual han estat becaris durant els seus estudis. Han actuat en diversos actes institucionals i aquest juny estrenen una obra del compositor anglès Geoffrey King, fruit de la col·laboració amb la Royal Academy of Music de Londres. El programa que presenten al Fringe Festival de Torroella de Montgrí-L'Estartirt se centra en dos trios clàssics de Beethoven i Brahms i una selecció de la suite Worlds Beyond, del compositor suís Daniel Schnyder, fortament influenciada pel jazz.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR