Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

Alicia de Larrocha, notas para un genio

 Mònica Pagés, Alicia Torra de Larrocha, Joaquín Achúcarro.

Finalitzat
2017
20.08.17

Entrada lliure

Programa

Presentació del llibre Alicia de Larrocha. Notas para un genio, de Mònica Pagés. Editorial Alba. Amb la participació d’Alicia Torra de Larrocha i de Joaquín Achúcarro.

Presentació

Alícia de Larrocha està considerada una de les pianistes més importants del segle XX. La seva vocació musical es va manifestar de manera precoç quan era una nena i gràcies al mestre Frank Marshall, continuador de l'escola d'Enric Granados, Alicia va poder desenvolupar tot el seu talent arribant a realitzar una carrera artística titànica. Al llarg de més de setanta anys, va tocar més de quatre mil concerts per tot el món, a les sales més importants i amb les orquestres i directors de més prestigi, com André Previn, Rafael Frühbeck de Burgos o Georg Solti, entre d'altres, deixant un llegat discogràfic de més de cent títols. Va ser la principal ambaixadora de la música espanyola en el món (Falla, Albéniz, Granados), però, el seu repertori inacabable abastava des de Bach fins Rachmaninov. Gràcies a l'arxiu documental que conserva Alícia Torra, filla d'Alícia de Larrocha, aquesta biografia narra amb molt detall la vida d'aquesta gran artista que va ser petita d'estatura però immensa d'esperit.

Amb la col·laboració: 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR