Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
King Solomon Hicks.
King Solomon Hicks.
King Solomon Hicks.
King Solomon Hicks.
Comparteix
< Tornar

KING SOLOMON HICKS

William Gorman, orgue Hammond | Kirk Yano, baix | Norman Paul Edwards Jr., bateria  

Divendres 14 de juliol | 22:00 h
Finalitzat
2017

25-30€

Presentació

Prodigi de la guitarra, King Solomon Hicks és una de les figures emergents del blues més destacades dels últims anys. Des que va debutar amb la Cotton Club All-Strars Band de Harlem als 13 anys, no ha deixat de meravellar el públic d'arreu amb la seva impressionat tècnica guitarrística i el virtuosisme amb què barreja blues, jazz, funk, gòspel, R&B, afrocubà i rock clàssic. I només té 22 anys i un gran futur per endavant.  

Biografies

KING SOLOMON HICKS, guitarra i veu

Solomon Hicks, conegut artísticament com King Solomon Hicks, és un guitarrista de jazz i blues, cantant i compositor. Un músic eclèctic que excel·leix en estils diferents que van del jazz, blues, gòspel i R&B al funk i al rock and roll clàssic. Va estudiar jazz i guitarra clàssica i afrocubana a l’Escola d’Arts de Harlem, al conservatori, a la Music Academy de Brooklyn, a l’Opus 118 Jazzmobile i als tallers Barry Harris’ Bebop de Harlem.

Nascut el 1995, des del seu debut quan tenia 13 anys com a primer guitarrista i cantant de  la Cotton Club All-Star Band no ha deixat de meravellar amb el seu virtuosisme. Als 14 anys va gravar el seu primer disc amb el Cotton Club All-Star Band.

Diversos diaris i revistes han escrit sobre l’extraordinari talent de Solomon Hicks: el Washington Post, el New York Daily News, The New York Times, l’Amsterdam News, el   Montana’s Bigfork Eagle i la New Jersey Jazz Society News.

Amb el seu mentor Melvin Sparks ha tocat al mític club Blue Note. Ha treballat i tocat amb artistes com Ne-Yo, Tony Bennett, Jon Hendricks, Russell Malone, Stanley Banks, la B.B. King Blues Band, Lonnie Youngblood, Winard Harper, Danny Mixon, Antoinette Montague, Roger Anderson, Elvin Bishop, la Cotton Club All Stars, JC Hopkins Big Band i  Alex Blake, entre d’altres.

Ha enregistrat tres CDs, realitza sovint gires per Europa i actua en festivals als Estats Units. El seu últim disc, Carrying of the Torch of the Blues inclou un bon nombre de cançons escrites i arranjades per ell mateix.

Solomon Hicks ensenya teoria de la música, guitarra per a principiants i guitarra per a avançats i ha estat professor de música per a infants a la Children’s Aid Society.

Web:www.kingsolomonhicks.com
Facebook: www.facebook.com/King-Solomon-Hicks
Twitter: @kingsolomon461

Diputació de Girona
Diputació de Girona
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2019
INAEM 2019
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
AC/E
AC/E
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
urbaser
urbaser
Gisela Graham
Gisela Graham