Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Paper de plàtic
Paper de plàtic
Paper de plàtic
Paper de plàtic
Paper de plàtic
Paper de plàtic
Comparteix
< Tornar

PAPER DE PLÀSTIC

Jaume Esteban, baix i cors | Josep Gudiol, veu i guitarra | Vanesa Paris, teclats, sintetitzadors i cors | Albert Riu, bateria Presentat pel Taller de Músics 

Divendres 29 de juliol | 20:00 h
Finalitzat
2016

Programa

Paper de plàstic 

Presentació

Les cançons del disc Paper de plàstic són petites narracions basades en fets quotidians, històrics o literaris que tracten, generalment, la condició humana i aspectes que l’envolten, amb certs moments per a la fantasia. Aquestes històries s’acompanyen d’un pop senzill, però carregat de matisos, que se serveixen, de manera subtil, d’altres estils musicals com ara el folk, l’electrònica, el rock, el funk, el punk o, fins i tot, ritmes caribenys, segons requereixi el text.

Biografies

PAPER DE PLÀSTICJAUME ESTEBAN |  JOSEP GUDIOLVANESA PARISALBERT RIU

 

PAPER DE PLÀSTIC

Paper de Plàstic és un quartet integrat per Jaume Esteban (baix i cors), Josep Gudiol (veu i guitarra), Vanesa Paris (teclats, sintetitzadors i cors) i Albert Riu (bateria).

El grup es crea a finals del 2013 a Barcelona sota el guiatge de Jaume Esteban i Albert Riu. Després de treballar plegats en anteriors projectes, buscaven realitzar la idea que tenien en comú i que esdevindria la seva filosofia principal: la història o concepte de cada cançó havia de marcar la direcció de la música. Poc després, Josep Gudiol es va unir al projecte. La seva veu, innocent,  però  carregada  de personalitat,  era la ideal  per a narrar  aquelles singulars històries. Finalment, Vanesa Paris va acabar de tancar el cercle amb els seus teclats de colors, que van resultar ser l'eina definitiva per donar forma a l'expressió del grup.

A principis d’aquest 2016, Paper de Plàstic han enregistrat el seu primer EP, homònim, el qual estan movent per diverses sales de Catalunya amb una bona acollida per part del públic i també amb previsió d’actuar en alguns festivals de cara a l’estiu, com ara el Colors de Música d'Escaldes-Engordany (Andorra) o el Fringe de Torroella de Montgrí. Gràcies a aquestes cançons, també han tingut accés al concurs Sona9, en el qual s’han classificat per a les semifinals, que els duran a festivals com l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic o el BAM de Barcelona.

Web: www.paperdeplastic.com
Facebook: www.facebook.com/paperdeplastic
Twitter: @paperdeplastic

 

JAUME ESTEBAN, baix elèctric i cors

Jaume és el principal responsable d’aquest projecte pel seu paper com a compositor. Tècnic de so de formació, va començar la seva activitat musical als 17 anys de forma autodidacta. Ha tocat i cantat en nombroses bandes de rock, entre les quals destaquen The Speakers, Henry Dark i Severoreves, projecte previ a Paper de Plàstic, dels quals també va ser compositor.

 

JOSEP GUDIOL, veu i guitarra

Llicenciat en sociologia i en periodisme, Josep Gudiol ha nascut en una família dedicada a les arts. Va entrar en contacte amb la música de ben petit, essent alumne de l’escola Virtèlia, on la música era una matèria principal. Ha rebut formació en llenguatge musical, guitarra i harmonia moderna al Taller de Músics. Actualment estudia cant amb Jordi Aymerich i guitarra amb Vicenç Martín.

 

VANESA PARIS , teclats, sintetitzadors i cors

Vanesa Paris va estudiar piano i cant al Conservatori de Terrassa. Actualment és professora en una escola de música d’aquesta mateixa població. És autodidacta amb programes de gravació i producció. Ha col·laborat en grups de diversos estils, passant pel blues, el rock i el metal. Compagina la seva feina a Paper de Plàstic amb el seu projecte en solitari de música electrònica.

 

ALBERT RIU, bateria

Albert Riu cursa actualment el grau superior en jazz i música moderna al Taller de Músics. Ha tocat, en directe i en estudi, amb diversos grups de rock, com ara Atomic Diamonds, Underbar, Severoreves i Morgan Jr., i també en petites formacions de versions d’estàndards de jazz, funk, bossa nova i pop. Per altra banda, l’Albert Riu també imparteix classes particulars de bateria. 

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham