Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Paul Bosauder
Paul Bosauder
Paul Bosauder e Isabel Rivera Cuenca
Paul Bosauder e Isabel Rivera Cuenca
Comparteix
< Tornar

PAUL BOSAUDER

Paul Bosauder, guitarra flamenca| Rafael Maya 'Nene Maya', baix flamenc | Raúl Manchón, percussió| Juanma Gómez Pons, flauta | Anna Colom, cante | Albert Cases, cante | Isabel Rivera Cuenca, bailaora Presentat per l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

Del 28.07.16 al 16.11.21
Finalitzat
2016

Programa

Paul Bosauder: Paisajes sonoros (taranta) / Senda abajo (tangos) / La niña del velero (guajira) / A mi tío Elías (soleá) / Cuando suena la Kaituna (bulerías) / Verano en Sicilia (rumba) / Baile por alegrías

Presentació

Encisat pel flamenc, Paul Bosauder, nascut al Líban i criat a Nova Zelanda, ha fet realitat el seu somni de convertir-se en tocaor. El gran Rafael Cañizares ha estat el seu mestre i Bosauder s'ha imbuït de flamenc per convertir-se no únicament en un guitarrista de toc elegant i expressiu,  sinó també en un fructífer compositor. Al Fringe Festival Torroella de Montgrí presenta el seu viatge pels palos del flamenc a través de Senda abajo

Biografies

PAUL BOSAUDER | RAFAEL MAYA 'NENE MAYA' | RAÚL MANCHÓN | JUANMA GÓMEZ PONS | ANNA COLOM ALBERT CASES | ISABEL RIVERA CUENC

 

PAUL BOSAUDER, guitarra flamenca

D’origen libanès i criat a Nova Zelanda, Paul Bosauder s’ha format a Barcelona amb el mestre Rafael Cañizares, amb qui va realitzar els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El seu toc és elegant, expressiu i fidel a l’arrel flamenca. Actualment, resideix a Espanya i col·labora habitualment amb companyies de ball, formacions de flamenc tradicional i projectes artístics de diferents estils musicals.

Facebook: www.facebook.com/paulbosaudermusic

Twitter: @Paul Bosauder

 

RAFAEL MAYA, 'NENE MAYA', baix flamenc

Rafael Maya Gual, Nene Maya, va néixer el 1985. Va estudiar música a l’Escola de Música de Rubí (Barcelona) i baix elèctric i la mandola amb Carles Benavent. L’estil de Nene Maya constitueix una fusió de flamenc, jazz, pop-rock i música llatina. Fins a l’actualitat, ha col·laborat en nombrosos projectes musicals amb Perico Sambeat, Fronterazul, Chicuelo, Marco Miralta, Roger Blàvia, Ignasi Terraza, Montse Cortes, Duquende, així com d’altres entre els quals destaquen les produccions de D’Kantaka i Parrita.

 

RAÚL MANCHÓN, percussió

Raúl Manchón Soria va néixer el 1981. Va iniciar els seus estudis de percussió el 2006 amb el percussionista David Domínguez. Actualment, col·labora amb diverses companyies de flamenc i és un habitual dels tablaos de Barcelona.

 

JUANMA GÓMEZ PONS, flauta

Juanma Gómez Pons neix a Menorca, on inicia els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Música. S'ha llicenciat al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, becat per la Societat d'Artistes Intèrprets o Executants d'Espanya (AIE), sota la tutela del solista de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) Christian Ferroni i del solista de l’Orquestra de la Suisse Romande Sarah Rummer. Ha estat premiat al concurs Arjau 2011 amb una menció d’honor i el premi del públic a la categoria d’interpretació individual.

Facebook: www.facebook.com/juanma.g.pons

ANNA COLOM, cante

Anna Colom comença a tocar la guitarra amb 8 anys. Al mateix temps, comença a cantar i a acompanyar-se ella mateixa. Als 20 anys fa de la música la seva professió i decideix traslladar-se a Andalusia per aprendre cante i guitarra flamenca amb grans mestres de la Fundació Cristina Heeren de Sevilla, com Julián Estrada i José de la Tomasa. Torna a Barcelona a completar la seva formació musical a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i segueix aprofundint en el cante flamenc amb els mestres Chiqui de la Línea i Mayte Martín.

 

ALBERT CASES, cante

Aficionat al cante i toque flamenc des dels 10 anys, Albert Cases decideix traslladar-se a Andalusia als 19 anys per amarar-se d’aquest art i les seves vivències. Més tard es trasllada a Sevilla, on aprèn a la Fundació Cristina Heeren de grans mestres com José de la Tomasa, Mayte Martín, Arcángel, Virgina Gámez, Rocío Márquez, Jeromo Segur i Vicente Gelo, mentre segueix establint les bases del seu segell artístic amb actuacions per diferents tablaos i penyes de la ciutat. Torna a Barcelona, on resideix actualment, i canta a les sales principals com el mític Tarantos o el JazzSi, i arribar a actuar en grans auditoris i teatres com el Palau de la Música Catalana i el Teatre Coliseum.

 

ISABEL RIVERA CUENCA, bailaora

Isabel Rivera Cuenca neix a Badalona el 1978, al cor d’una de les penyes flamenques més antigues de Catalunya, la Peña Juan de Arcos, dirigida per la seva família i en actiu actualment. Creix en un ambient flamenc entre cantaores, guitarristes i bailaores, que la porta a començar la seva formació com a bailaora de flamenc amb només cinc anys. El 1991 estudia dansa clàssica durant dos anys per completar la seva formació. La seva curiositat sobre la fusió la fa participar en diverses edicions del festival Ciutat Flamenco de Barcelona, projectats al Centre de Cultura de Barcelona i el Mercat de les Flors, dirigit per Juan Carlos Lérida i Israel Galván. El seu interès per les noves tendències i diferents llenguatges del ball flamenc van forjant la seva expressió i particular personalitat en el ball.

Facebook: www.facebook.com/isabel.r.cuenca

Dijous
28
jul
18:30 h
 
Gratuït
Finalitzat
Dimarts
16
nov
13:09 h
 
Finalitzat
INAEM 2022
INAEM 2022
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham