Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Comparteix

Cantata Boix el bruixot i la ciutat de Meravella

   

Dimarts 21 de juny | 18:00 h
Finalitzat
2016

Gratuït

Programa

Cantata "Boix el bruixot i la ciutat de Meravella". Intervenen tots els alumnes de música i dansa 3 a 9 anys de l'EMMT i els planters de Conarte Internacional

- Manel Justícia, actor
- Direcció cors: Alba Bosch i Marta Cruz
- Direcció Escènica: Mercè Sardà i Maria Geli

Presentació

"Som diferents... però a tots ens mou el cor". Aquest és el missatge de la cantata "Boix el bruixot i la ciutat Meravella". Boix el bruixot, que té ganes de fer amics i el fan fora de ciutat roja, ciutat blava i ciutat verda, s'emporta un desengany tan gran que llança una maledicció: mai més podran veure el sol i les estrelles. Ho fa aixecant una torre en forma de mà, que aguanta uns núvols permanents damunt les tres ciutats. En Xavier, la Lola i la Flora, els protagonistes, són especials perquè tenen algunes dificultats que, aparentment, no tenen la resta d'habitants de la seva ciutat. Però ells ensenyaran a tothom que si aprenen a acceptar la diferència, es poden trobar amb el descobriment d'un do, d'una virtut, d'unes capacitats, potser no prou ben valorades, però que en canvi provoquen un sentiment de benestar quan tenen aquestes persones a prop. 
 

Biografies

L’obra, Boix el bruixot i la ciutat de Meravella, de Manel Justícia (text) i Jordi González (música), s’adreça a nens i nenes de 3 a 8 anys i explica una història meravellosa amb rerefons: el valor de la inclusió i el reconeixement envers les persones que tenen capacitats diferents.

Boix el bruixot fa una maledicció a la ciutat roja, blava i verda, però en Xavier, la Lola i la Flora, uns protagonistes especials -perquè tenen algunes dificultats que, aparentment, no tenen la resta d’habitants de la seva ciutat-, faran entrar en raó el bruixot, sense fer massa coses: fent una abraçada, escoltant amb atenció, cantant un cançó, etc., grans remeis que curen grans mals. Finalment, les ciutats, cada una amb les seves particularitats, s’uneixen per fenr-ne una sola, multicolor i diferent: la ciutat de Meravella.

A més a més del conte, que s’il•lustra amb dibuixos divertits, el llibre s’acompanya del text teatralitzat i de les partitures amb les lletres de la història. També conté un CD amb cançons captivadores que despertaran la creativitat i la curiositat dels infants.

Boix el bruixot i la ciutat de Meravella és el quart llibre que ha escrit Manel Justícia per a Zenobita edicions, autor també de Florinda, la vaca pallassa; El nen enamorat de la lluna i SuperD, tots projectes també de l’ACEM. 

Accés al recinte Auditori-Espai Ter amb invitació EMMT (2 entrades per alumne EMMT).

Diputació de Girona
Diputació de Girona
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2019
INAEM 2019
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
AC/E
AC/E
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
urbaser
urbaser
Gisela Graham
Gisela Graham
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR