Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

AUPA QUARTET

Asier Suberbiola, Pere Nolasc, violins · Felipe Escalada, viola · Martín Meléndez, violoncel

Finalitzat
2016
21.04.16

Programa

Quan la corda es converteix en funky, jazz, son i flamenc

Impressions (J. Coltrane)
El Manisero (M. Simons)
The Groove Merchant (J. Richardson)
Agurra   (Tradicional basca)
Take the A train (D. Ellington)
Lasarte Express (Aupa Quartet)
Crazy Rhythm (M. Ceasa & Kahn)
Almendra (Tradicional cubana)
Billie Jean (M. Jackson)
Mango núm. 5 (Aupa Quartet)
Le Grand Funk (Aupa Quartet)
Sitting on the Hill (Aupa Quartet)
Walking on the Moon (Sting)
Breton (Aupa Quartet)

Presentació

Aupa Quartet és molt més del que a primera vista es pot intuir. Dels seus instruments clàssics flueix una música carregada de groove i espontaneïtat, des d'on mostren la seva particular fusió del Jazz, el Funk, el Son i el Flamenc a través de composicions pròpies i de contagioses melodies enriquides amb apassionades improvisacions.

Biografies

Músics versàtils que s'adapten a qualsevol gènere musical que se'ls proposi amb una barreja d'elegància i caràcter que comença a conèixer-se com estil aupa. Des dels seus primers assajos fins al dia d'avui han tocat a les sales més importants de Barcelona, la seva ciutat de residència: Jamboree, Apolo, Luz de Gas o Palau de la Música. Han actuat en gira a Itàlia i França i han visitat sovint el País Basc on van actuar al Festival de Jazz de Sant Sebastián el 2012. Al gener de 2014 van ser guanyadors del primer concurs Made in Shasta.

 

La seva trajectòria els ha portat a col·laborar en directe amb artistes com Antonio Rey, Farruquito, Antony & The Johnsons, India Martínez, Rafa Pons, Kiko Veneno, Lucas Masciano, Cece Giannotti, Carlos Torijano, Javier Galiana, Julian Sánchez i Raynald Colom. També han col·laborat en estudi amb Sara Baras, Guillem Roma, Sandra Carrasco, Chuchito Valdés, Jerry González i Javier Colina.

 

Concerts relacionats

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR