PIAN, PIANISSIMO!

Diego Catalán, piano

Finalitzat
2015
22.11.15

Gratuït socis i 10 € no socis

Programa

Sonata R 88 en Re b M                                A. Soler
Sonata R 90 en Fa # m                                 A. Soler
Málaga de “Iberia”                                         I. Albéniz
Preludio Vasco nº 6 “Dolor                            P. Donostia
Lavapiés de “Iberia”                                       I. Albéniz
Momento musical D. 780 nº 2                        F. Schubert
Sonata op. 111 nº 32                                     L.v.Beethoven
Sonata op. 58 nº 3                                         F. Chopin

Presentació

El pianista Diego Catalán ens presenta un recital en dues parts: en totes dues el jove músic fa una acurada selecció d'obres de grans repertoris pianístics: la primera part centrada en compositors espanyols: Soler, Albéniz i Donostia i la segona en grans mestres romàntics: Schubert, Beethoven i Chopin.

Biografies

Primer Premi de Piano al Concurs Nacional d'Albacete (2014). Diego Catalán ha finalitzat els seus estudis de Grau en Música al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid obtenint la qualificació de Matrícula d'Honor pel seu recital final de grau.

Ha estat guardonat en concursos nacionals i internacionals obtenint el primer premi, així com mencions per les seves interpretacions de Beethoven i de música espanyola. Alguns primers premis són "Ciutat de Carlet", "Jacinto Guerrero", "Infanta Cristina", "Marisa Montiel" o "Ciutat d'Albacete" (2014). És seleccionat pel jurat del Concurs "Infanta Cristina" per representar Espanya en el XIII Festival Internacional Steinway (Hamburg, 2008) obtenint el premi extraordinari a la millor interpretació de Brahms, atorgada per Cord Garben, productor i president de la "Brahms Society of Hamburg ".

Concerts relacionats

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR