COMUNICAT JOVENTUTS MUSICALS TORROELLA MONTGRÍ

 

Amb motiu de les recents mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya relatives a la prevenció del  COVID-19, queden ajornades les activitats programades per l’entitat durant les properes dues setmanes a l’espera de conèixer noves  mesures i directrius al respecte.

 

Això afecta les següents activitats:

-        La sessió de Club de Clàssica prevista per al dissabte 14/03/2020, dins de cicle dedicat a Beethoven.    

-        L’Assemblea General Ordinària prevista per al dissabte 21/03/2020.

Pròximament, es comunicaran les noves dates.

 

Lamentem les molèsties que aquestes mesures d’obligat compliment puguin ocasionar i  agraïm per avançat la comprensió, la predisposició i la col·laboració de tots els socis i del nostre públic. Desitgem retornar a la nostra activitat el més aviat possible.

Torroella de Montgrí, 12 de març de 2020.

Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí

 

×

TRIO ADORNO

Lion Hinnrichs, piano | Christoph Callies, violí | Samuel Selle, violoncel   Presentat pel Consell Alemany de la Música i el Goethe-Institut 

Finalitzat
2015
01.08.15 | 20:00 h
Trio Adorno
Trio Adorno

Programa

J. Haydn: Trio en Mi major, Hob. XV:28 / F. Mendelssohn: Trio amb piano núm. 2 en Do menor, Op. 66

Presentació

El trio amb piano va tenir la seva època daurada en els períodes clàssic i romàntic. El Trio Adorno oferirà dos exemples d'aquesta gran era del trio amb piano: el brillant i virtuós Trio en Mi major, obra de maduresa de Haydn, i l'intens i dramàtic Trio núm. 2 de Mendelssohn, molt influït per Beethoven.

Biografies

TRIO ADORNO | LION HINNRICHSCHRISTOPH CALLIESSAMUEL SELLE

TRIO ADORNO

El Trio Adorno, format per Lion Hinnrichs (piano), Christoph Callies (violí) i Samuel Selle (violoncel), va ser creat el 2003. Després de guanyar una sèrie de petits premis en diversos concursos, el 2004 van guanyar el segon premi del prestigiós Concurs de Música de Cambra d'Hamburg, també van aconseguir el segon premi de música de cambra, a més del premi del públic, en el Concurs Internacional Johannes Brahms. Van ser finalistes del concurs alemany Deutschen Musikwettbewerb i van ser seleccionats per a participar en el  Bundesauswahl Konzerte Junger Künstler, un programa per a joves artistes. El 2014 van arribar a la prova final del prestigiós Concurs de Música de Cambra d'Osaka (Japó).

Entre 2010 i 2011 van estudiar amb els membres del Alban Berg Quartet a la Hochschule für Musik und Tanz de Colònia i actualment treballen sota la supervisió de Heime Müller, exmembre de l'Artemis Quartet.

 

LION HINNRICHS, piano

Lion Hinnrichs (n. 1988) va començar els seus estudis acadèmics de piano el 2009 amb Konrad Elser a Lübeck i actualment estudia amb Pascal Devoyon a la Universität der Kunst de Berlín. Ha rebut classes magistrals de Gerald Fauth i Menachem Pressler. Com a solista i fent música de cambra ha guanyat diversos premis en concursos internacionals. Té un repertori de concert divers. Lion Hinnrichs rep ajuda de diverses fundacions.

 

CHRISTOPH CALLIES, violí

Christoph Callies (n. 1987) va començar a tocar el violí als dotze anys. El 2013 es va llicenciar a la Musikhochschule Lübeck i actualment estudia sota la supervisió de Maria Egelhof amb la qual treballa també com a professor assistent. Ha tocat com a solista amb diverses orquestres, entre elles la Südwestdeutsche Philharmonie Konstanz. Toca amb un violí Gf Presseda de 1825.

 

SAMUEL SELLE, violoncel

Samuel Selle (n. 1986) va rebre les seves primeres lliçons de violoncel als sis anys. Actualment cursa un màster a Hamburg sota la guia del professor Bernhard Gmelin i amb anterioritat havia treballat amb Arto Noras, Wolfgang Böttcher i Wolfgang Emanuel Schmidt. Toca un violoncel cedit per la Deutsche Stiftung Musik

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR