Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Threejay
Threejay
Comparteix
< Tornar

THREEJAY

Joan Solana, piano | Josep Colls, baix elèctric | Joan Carles Marí, bateria   Presentat per Taller de Músics de Barcelona

Dijous 30 de juliol | 23:00 h
Finalitzat
2015

Programa

Joan Solana: Unarre 6 AM, Our Voint Of piew, Sommerzufälle, Playground, But in the other hand, 1990, Pop song / Josep Colls: Grumf 

Presentació

Threejay és un trio de jazz contemporani amb influències diverses que van de Robert Glasper a The Bad Plus, passant per Brad Mehldau, Rage Against The Machine, Jamiroquai, Esbjörn Svensson, Nirvana o Avishai Cohen. En la seva presentació al Fringe Festival de Torroella oferiran un programa amb temes propis 

Biografies

THREEJAY

Threejay és un trio de jazz creat el 2011 i integrat per Joan Solana (piano), Josep Colls (baix elèctric) i Joan Carles Marí (bateria). El conjunt va començar component els seus propis temes i a adaptant estàndards de jazz.

La jove formació destaca per la seva frescor, energia, dinamisme i interacció, oferint una proposta on els elements més característics són les composicions amb colors propis que evoquen paisatges de bandes sonores, adaptant el repertori i alternant el format amb piano de cua i la versió elèctrica del trio amb el teclat Nord Stage.

Les influències més importants del trio són Avishai Cohen, Esbjörn Svensson Trio, The Art of the Trio (Mehldau, Rossy, Granadier), The Bad Plus, Robert Glasper i John Scofield, així com de bandes com Rage Against the Machine o Radiohead.

El trio presenta actualment el seu primer disc, Threejay, que va estrenar al Festival de Jazz d'Eivissa 2014. Totes les peces són composicions pròpies i compta amb col·laboracions tan importants com les del trompetista David Pastor o el guitarrista Leo Tejedor.

Han actuat a sales com Robadors 23, Harlem Jazz Club o Jazzsí Club de Barcelona. També ha tocat al Jazz Week, el Festival Connexions i al Festival de Jazz d'Eivissa 2013 i 2014 com a teloners d'artistes com China Moses, Abe Rábade, Perico Sambeat o Ronald Baker. Acaben de tornar d'una gira per Sevilla en la qual han actuat en les sales Jazz Corner, Naima i Soberao Jazz.

Actualment el trio està component temes per al seu pròxim disc.

INAEM 2022
INAEM 2022
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham