Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Miguel Marín
Miguel Marín
Comparteix
< Tornar

MIGUEL MARÍN, guitarra

  Presentat pel Conservatori del Liceu de Barcelona

Dijous 30 de juliol | 19:00 h
Finalitzat
2015

Programa

R. Gerhard: Fantasia Alexandre TansmanSuite en modo Polonico: I. Entrée – II. Gaillarde – III. Kujawiak (Mazurka Lente) – IV. Tempo di Polonaise – V. Kolysanka núm. 1 (Becereuse d'Orient) – VI. Rêverie – VII. Alla Polacca – VIII. Kolysanka núm. 2 – IX. Oberek (Mazurka vive) / Pièce en forme de Passacaille M. Castelnuovo-TedescoSonata «Omaggio a Bocherini» / A. GinasteraSonata Op.47

Presentació

Per a la seva presentació al Fringe Festival de Torroella, Miguel Marín ha triat un programa que il·lustra el repertori de guitarra de la primera meitat del segle XX amb compositors com el català Robert Gerard, el polonès Alexandre Tansman, l'italià Mario Castelnuovo-Tedesco i l'argentí Alberto Ginastera, els quals apliquen a les seves obres per aquest instrument les influències nacionals.

Biografies

MIGUEL MARÍN CRUZ, guitarra

Nascut a Barcelona el 1993, Miguel Marín ha cursat el Grau Superior de Guitarra en el Conservatori Superior del Liceu de Barcelona amb Guillem Pérez-Quer com a professor i el 2015 ha estat finalista del premi extraordinari en la categoria de solista.

Durant la seva formació ha rebut classes de Carles Trepat, Pablo di Giusto, Roberto Aussel, Thomas Offerman, Alex Garrobé, José María Gallardo, Marco Smaili, Romilio Orellana i Jaume Torrent. Ha participat en els cursos del Festival Internacional de Guitarra José Tomás Villa de Petrer (2014) i al Festival Internacional de Guitarra Ciudad de Còria (2011).

L'any 2012 va guanyar el primer premi a la primera edició del Concurs de Guitarra Juan Crisóstomo Arriaga de Bilbao. Igualment ha estat finalista en el Concurs permanent de Joventuts Musicals d'Espanya (81a edició, 2014) i tercer premi de l'edició de 2014 del Concurs Internacional de Guitarra Alhambra per a Joves de València.

Entre altres actuacions ha realitzat audicions a la Casa de Cultura de Gernika (juny 2012) i a la Casa Luthier de Barcelona (febrer 2013).

INAEM 2022
INAEM 2022
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham