COMUNICAT JOVENTUTS MUSICALS TORROELLA MONTGRÍ

 

Amb motiu de les recents mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya relatives a la prevenció del  COVID-19, queden ajornades les activitats programades per l’entitat durant les properes dues setmanes a l’espera de conèixer noves  mesures i directrius al respecte.

 

Això afecta les següents activitats:

-        La sessió de Club de Clàssica prevista per al dissabte 14/03/2020, dins de cicle dedicat a Beethoven.    

-        L’Assemblea General Ordinària prevista per al dissabte 21/03/2020.

Pròximament, es comunicaran les noves dates.

 

Lamentem les molèsties que aquestes mesures d’obligat compliment puguin ocasionar i  agraïm per avançat la comprensió, la predisposició i la col·laboració de tots els socis i del nostre públic. Desitgem retornar a la nostra activitat el més aviat possible.

Torroella de Montgrí, 12 de març de 2020.

Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí

 

×

TRIO 642

Clare Simmonds, Aaron Burrows, Marion Cadwell, piano   Presentat per Guildhall School of Music and Drama de Londres

Finalitzat
2015
Del 30.07.15 al 31.07.15 | 19:00 h
Trio 642
Trio 642

Programa

Concert 30 de juliol

Préstecs brillants

Sadie Harrison: Carillons after Couperin / J. S. Bach: Tres corals: Nun komm' der Heiden Heiland BWV 599Alle Menschen mussen sterben BWV 643 Gott, durch deine Gute BWV 600, arr. György Kurtag / L. van Beethoven: Allegro con brio de la Simfonia núm. 5, arr. Peter Wildman / M. Ravel: La Mère L'Oye: I. Pavane de la belle au bois dormant – II. Petit poucet – III. Laideronette, imperatrice des pagodes – IV. Les entretiens de la belle et de la bete – V. Le jardin feerique / I. Stravinski: 3 Easy Piano Duets: Marxa – Vals – Polca / P. Grainger: Zanzibar Boat Song

 

Concert 31 de juliol

Més enllà dels límits

J. Brahms: Valsos, Op, 39: 1. En Si major – 2. En Mi major – 3. En Sol sostingut menor – 4. En Mi menor – 5. En Mi major – 6. En Do sostingut major – 7. En Do sostingut menor – 8. En Si bemoll major – 9.  Re menor – 10. En Sol major – 11. En Si menor – 12. En Mi major – 13. En Do major – 14. En La menor – 15. En La major – 16. En Re menor / C. Cardew: Treatise (selecció) 

Presentació

Un piano, sis mans. 88 notes, 30 dits, una missió. De la música per a nens fins a les grans simfonies. Els dos programes que interpreta el Trio 642 al Fringe de Festival Torroella presenten un repertori sovint deixat de banda, com són els duos i trios de piano amb un repertori d'obres que combina partitures populars i rareses.

Biografies

TRIO 642AARON BURROWSMARION CALDWELLCLARE SIMMONDS

TRIO 642

El Trio 642 celebra la música escrita per a piano per a quatre i sis mans. El seu repertori se centra en obres infreqüents i contemporànies. Aaron Burrows, Marion Caldwell i Clare Simmonds van crear el trio a la Guildhall School of Music and Drama de Londres on es van trobar. Tots tres han cursat un postgrau per a pianista acompanyant a aquesta escola.

 

AARON BURROWS, piano

Aaron Burrows estudia actualment amb Pamela Lidiard a la Guildhall School of Music and Drama de Londres i s'ha format com a pianista amb Philip Jenkins i Caroline Palmer. En la seva especialització com a pianista acompanyant ha assistit a classes magistrals de Graham Johnson, Martin Katz, Jane Manning, Brigitte Fassbaender i Kiri Te Kanawa a sales de concerts com el Wigmore Hall, el Barbican Hall, The Queen Elizabeth Hall i el LSO St. Lukes.

Ha estudiat també composició amb Mathew Kaner. El seu interès per la música contemporània l'ha portat a participar en estrenes mundials d'obres de Mark Anthony Turnage, Richard Causton, Mathew Kaner i Oliver Leith.

Aaron Burrows està patrocinat pel Guildhall School Trust i pel Parlament de la Batllia de Jersey

 

MARION CALDWELL, piano

Marion Caldwell va néixer a Sud-àfrica i es va llicenciar en piano a la Universitat Kwazulu-Natal. Es va traslladar a Gran Bretanya el 1997 i ha acabat de fer un màster en interpretació amb Caroline Palmer. S'ha especialitzat com a pianista acompanyant i té un interès especial en el repertori anglès del segle XX i el contemporani. Marion viu a Cambridge amb el seu marit i els seus tres fills.

 

CLARE SIMMONDS, piano

Clare Simmonds ofereix regularment concerts com a solista i forma part d'un conjunt de piano amb el qual li agrada oferir música poc convencional i contemporània. Estudia amb Rolf Hind, Pamela Lidiard i Eugene Asti. El 2014 va obtenir un màster en música estudiant amb Douglas Finch al Trinity Laban Conservatoire de Música i Dansa de Greenwich, Londres, on va ser finalista del concurs de cant, el 2013 va rebre el premi David Gosling i el 2014 el Founders Prize for Accompanists.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR