Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Trio 642
Trio 642
Comparteix
< Tornar

TRIO 642

Clare Simmonds, Aaron Burrows, Marion Cadwell, piano   Presentat per Guildhall School of Music and Drama de Londres

Del 30.07.15 al 31.07.15 | 19:00 h
Finalitzat
2015

Programa

Concert 30 de juliol

Préstecs brillants

Sadie Harrison: Carillons after Couperin / J. S. Bach: Tres corals: Nun komm' der Heiden Heiland BWV 599Alle Menschen mussen sterben BWV 643 Gott, durch deine Gute BWV 600, arr. György Kurtag / L. van Beethoven: Allegro con brio de la Simfonia núm. 5, arr. Peter Wildman / M. Ravel: La Mère L'Oye: I. Pavane de la belle au bois dormant – II. Petit poucet – III. Laideronette, imperatrice des pagodes – IV. Les entretiens de la belle et de la bete – V. Le jardin feerique / I. Stravinski: 3 Easy Piano Duets: Marxa – Vals – Polca / P. Grainger: Zanzibar Boat Song

 

Concert 31 de juliol

Més enllà dels límits

J. Brahms: Valsos, Op, 39: 1. En Si major – 2. En Mi major – 3. En Sol sostingut menor – 4. En Mi menor – 5. En Mi major – 6. En Do sostingut major – 7. En Do sostingut menor – 8. En Si bemoll major – 9.  Re menor – 10. En Sol major – 11. En Si menor – 12. En Mi major – 13. En Do major – 14. En La menor – 15. En La major – 16. En Re menor / C. Cardew: Treatise (selecció) 

Presentació

Un piano, sis mans. 88 notes, 30 dits, una missió. De la música per a nens fins a les grans simfonies. Els dos programes que interpreta el Trio 642 al Fringe de Festival Torroella presenten un repertori sovint deixat de banda, com són els duos i trios de piano amb un repertori d'obres que combina partitures populars i rareses.

Biografies

TRIO 642AARON BURROWSMARION CALDWELLCLARE SIMMONDS

TRIO 642

El Trio 642 celebra la música escrita per a piano per a quatre i sis mans. El seu repertori se centra en obres infreqüents i contemporànies. Aaron Burrows, Marion Caldwell i Clare Simmonds van crear el trio a la Guildhall School of Music and Drama de Londres on es van trobar. Tots tres han cursat un postgrau per a pianista acompanyant a aquesta escola.

 

AARON BURROWS, piano

Aaron Burrows estudia actualment amb Pamela Lidiard a la Guildhall School of Music and Drama de Londres i s'ha format com a pianista amb Philip Jenkins i Caroline Palmer. En la seva especialització com a pianista acompanyant ha assistit a classes magistrals de Graham Johnson, Martin Katz, Jane Manning, Brigitte Fassbaender i Kiri Te Kanawa a sales de concerts com el Wigmore Hall, el Barbican Hall, The Queen Elizabeth Hall i el LSO St. Lukes.

Ha estudiat també composició amb Mathew Kaner. El seu interès per la música contemporània l'ha portat a participar en estrenes mundials d'obres de Mark Anthony Turnage, Richard Causton, Mathew Kaner i Oliver Leith.

Aaron Burrows està patrocinat pel Guildhall School Trust i pel Parlament de la Batllia de Jersey

 

MARION CALDWELL, piano

Marion Caldwell va néixer a Sud-àfrica i es va llicenciar en piano a la Universitat Kwazulu-Natal. Es va traslladar a Gran Bretanya el 1997 i ha acabat de fer un màster en interpretació amb Caroline Palmer. S'ha especialitzat com a pianista acompanyant i té un interès especial en el repertori anglès del segle XX i el contemporani. Marion viu a Cambridge amb el seu marit i els seus tres fills.

 

CLARE SIMMONDS, piano

Clare Simmonds ofereix regularment concerts com a solista i forma part d'un conjunt de piano amb el qual li agrada oferir música poc convencional i contemporània. Estudia amb Rolf Hind, Pamela Lidiard i Eugene Asti. El 2014 va obtenir un màster en música estudiant amb Douglas Finch al Trinity Laban Conservatoire de Música i Dansa de Greenwich, Londres, on va ser finalista del concurs de cant, el 2013 va rebre el premi David Gosling i el 2014 el Founders Prize for Accompanists.

Dijous
30
jul
Gratuït
Finalitzat
Divendres
31
jul
Gratuït
Finalitzat
INAEM 2022
INAEM 2022
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham