COMUNICAT JOVENTUTS MUSICALS TORROELLA MONTGRÍ

 

Amb motiu de les recents mesures anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya relatives a la prevenció del  COVID-19, queden ajornades les activitats programades per l’entitat durant les properes dues setmanes a l’espera de conèixer noves  mesures i directrius al respecte.

 

Això afecta les següents activitats:

-        La sessió de Club de Clàssica prevista per al dissabte 14/03/2020, dins de cicle dedicat a Beethoven.    

-        L’Assemblea General Ordinària prevista per al dissabte 21/03/2020.

Pròximament, es comunicaran les noves dates.

 

Lamentem les molèsties que aquestes mesures d’obligat compliment puguin ocasionar i  agraïm per avançat la comprensió, la predisposició i la col·laboració de tots els socis i del nostre públic. Desitgem retornar a la nostra activitat el més aviat possible.

Torroella de Montgrí, 12 de març de 2020.

Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí

 

×

JUAN ANTONIO LÓPEZ

Juan Antonio López, guitarra | Marc López, guitarra | Raúl Manchón, percussió | Diego Giménez, cante i palmas | Ángel Márquez, cante i palmas   Presentat per l'Escola Superior de Música de Catalunya 

Finalitzat
2015
29.07.15 | 23:00 h
Juan Antonio Lopez
Juan Antonio Lopez
Juan Antonio López
Juan Antonio López

Programa

Juan Antonio López: Los Pícaros (taranta) / Solera (soleá) / Niño Josele: My foolish heart / Paco de Lucía: El Maestro (bulerías) / Canción de amor / Casilda (tanguillos) / Zyriab / Popular: Viva Jerez (bulerías)

Presentació

Juan Antonio López és estudiant de guitarra flamenca que s'interessa també per altres estils musicals, com la clàssica i el jazz. Al Fringe Festival de Torroella presenta un programa de guitarra flamenca moderna amb pinzellades de jazz que inclou obres pròpies així com temes de Paco de Lucía i Niño Josele. 

Biografies

JUAN ANTONIO LÓPEZ, guitarra

Juan Antonio López va començar a tocar la guitarra quan tenia 13 anys de manera autodidàctica. Als 14, es va presentar al concurs de guitarra flamenca de L'Hospitalet de Llobregat i va quedar finalista. Aleshores va començar a prendre classes de guitarra amb Javier Gavara i va recórrer les penyes de L'Hospitalet escoltant i acompanyant nombrosos cantaors. Actualment segueix formant-se amb els mestres Rafael i Juan Manuel Cañizares i cursa el grau superior a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Paral·lelament al flamenc, estudia altres estils musicals com el clàssic, amb Laura Yong, i el jazz, amb Daniel Pérez. Ha assistit a cursos amb figures del flamenc com Mayte Martín, Juan Gómez Chicuelo, Juan Carlos Gómez i Juan Carlos Romero.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR