Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Comparteix
< Tornar

Quartet de corda Klimt

Quartet de corda Klimt

Diumenge 15 de febrer | 19:00 h
Finalitzat
2015

10€ | Soci gratuït

Programa

I part

F. J. HAYDN, Quartet de corda en La major, Op. 20 no. 6, H.3/36

Allegro di molto e Scherzando
Adagio. Cantabile
Menuetto. Allegretto
Fuga a 3 Soggetti. Allegro

A. WEBERN, Rondo (c.1906)      

II part

F. MENDELSSOHN, Quartet de Corda  en la menor, No. 2 Op. 13

Adagio - Allegro vivace
Adagio non lento
Intermezzo. Allegretto con moto - Allegro di molto
Presto - Adagio non lento

 

Biografies

QUARTET KLIMT

Creat al Conservatori Superior de Música d'Aragó (CSMA) l'any 2011, el Quartet Klimt treballa sota la tutela del Quartet Quiroga. Des de la seva creació cal destacar els seus concerts a l'Auditori Eduardo del Pueyo (CSMA, Saragossa), Palau de la Música Catalana (Barcelona), la Fundació Juan March (Madrid), l'Auditori Pau Casals del Vendrell (Tarragona), Auditori Higini Anglès de Reus (Tarragona), el Palau de Sástago i l'Auditori de la CAI (Saragossa), Auditori de la Fundació Botín (Santander) oa la Krönungskutschensaal de la HFM Hanns Eisler (Berlin) entre d'altres; la participació en festivals com el 63 Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, la XVI edició del Festival de la Ribagorça "Clàssics a la Frontera" (Monestir d'Obarra, Osca), el cicle "Grans Concerts del CSMA" d'aquest mateix conservatori , el cicle "Sons de Primavera" de la Fundació Cerezales (Lleó); així com concerts pedagògics a l'Auditori Sant Francesc de Montsó (Osca). També ha gravat per a RNE.

A part de la seva contínua formació amb el Quartet Quiroga, ha rebut classes d'Eberhard Feltz, Rainer Schmidt, Michael Vogler, Amihai Grosz, Avri Levitan i Fernando Arias; i per separat de quartets com el Casals, Jerusalem, Kuss, Biava i Dussmann o de Guy Braunstein, Roi Siloah, Marta Gulyas, Daniel Hope, Cory Smythe, Ohad Ben-Ari, Lara Lev, Silvia Simionescu, Daniel del Pino i Kennedy Moretti . També els seus components han compartit escenari amb músics com Alexander Pavlovsky, Gerard Poulet, Ju-Young Baek, Avri Levitan, Amihai Grosz, Julian Steckel, Young Song, Chin-Yi Chen i Cory Smythe participant en festivals com el Seoul International Music Festival, Jerusalem Voice of Music Festival, Indiana Summer Festival of the Arts, Festival Llenç Nord d'Àvila, Festival Korea-Espanya de Calahorra, el Festival Turina de Sevilla, o el I Festival Musethica de Saragossa.

Ha estat guardonat amb el 1.er premi en el VIII Concurs de Música de Cambra "Higini Anglès" (Reus, desembre 2012), al XI Concurs del "Ecoparc de Trasmiera" CMCET 2013 (Arnuero, Mar 2013), al IV concurs Internacional de Villalgordo del Júcar (Abr 2013) i més recentment amb el 1.er premi en el 80è concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya (Màlaga, novembre 2013).

Entre els seus compromisos per a la temporada es troben diversos concerts a Berlin, Barcelona, Teatre Calderón de Valladolid i les gires dins del Pla de Concerts que organitza Joventuts Musicals d'Espanya.

A part de la seva dedicació al quartet, els seus membres han actuant com a solistes, ja sigui amb orquestra o en recitals en importants sales, obtingut beques com les de continuació i perfeccionament de IberCaja, Fundació Promet o Fundació BBVA i pertangut a orquestres com la Schleswig-Holstein Festival Orchestra, Jove Orquestra Nacional d'Espanya, Camerata Aragó o la Camerata de Múrcia, entre d'altres.

Des del curs 2014-15 continuen la seva formació a la Hochschule für Musik Hanns Eisler de Berlin cursant el Màster de Música de Cambra amb el Prof. Eberhard Feltz.

INAEM 2022
INAEM 2022
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham