Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Grup Àgora.
Grup Àgora.
Grup Àgora.
Grup Àgora.
Comparteix
< Tornar

Grup Àgora

Núria Vinyals, soprano | Aránzazu García,  contralt | Marina Pelfort, piano

Diumenge 17 d'agost | 20:00 h
Finalitzat
2014

Programa

A. Vivaldi: Laudamus te, Gloria Esurientes, Magnificat / G. B. Pergolesi: Stabat Mater

Presentació

La soprano Núria Vinyals, la contralt Aránzazu García i la pianista Marina Pelfort es van conèixer durant els anys d’estudi a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El concert que presenten, amb l'Stabat Mater de Pergolesi (1736), ja ha estat rodat prèviament en interpretacions a les esglésies de Pedralbes (Barcelona), la Palma de Cervelló, Sant Hilari Sacalm i Malgart de Mar. 

Biografies

NÚRIA VINYALS, ARÁNZAZU GARCÍA, MARINA PELFORT 

NÚRIA VINYALS, soprano

Nascuda a Sant Hilari Sacalm, comença els seus estudis de violí als 5 anys. Té una diplomatura en Educació Especial per la Universitat Autònoma de Barcelona i pel juliol de 2013 ha obtingut la llicenciatura de Cant Clàssic i Contemporani a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Ha rebut consells de Teresa Berganza, Luigi Alva, Kurt Widmer, Cindee Sanner, Ana Luisa Chova, Lynne Dawson, Claudia Kunz, Ofèlia Sala, Rubén Fernández Aguirre i Alan Branch.

Com a solista ha actuat al Teatre del Liceu de Barcelona en el recital de presentació del

documental Victòria dels Àngels i en el 25è aniversari del programa Una tarda a l’òpera de Catalunya Música, i també ha a l'Auditori de Dénia, l’Auditori d’Alcúdia, l’Auditori Pau Casals d'El Vendrell, al teatre Alegria de Terrassa i a nombroses esglésies de Barcelona. Actualment està fent un curs de perfeccionament a l’Estudio de Ópera de Madrid de la Fundación MOS al programa nacional de cantants.

 

ARÁNZAZU GARCÍA, contralt

Nascuda el 1982 a Elda (Alacant), ha estudiat violoncel al Conservatori Professional d'Elda i Elx (Alacant) i cant a l'Escola Superior de Música  de Catalunya (ESMUC), amb la Mireia Pintó. Actualment estudia cant amb la soprano Young Hee Lee. Ha realitzat cursos de perfeccionament i classes magistrals amb Kant Kamal, Paco Ortiz, Francesca Roig, Jordi Domènech, Josep Bros, Lynne Dawson, Teresa Berganza, Francisco Poyatos, Pep Surinyac i Alan Branch.

Com a solista ha cantat amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra de Cambra Catalana, el grup Peña Lírica Alacant amb repertori de sarsuela, el grup de música antiga Phoenix Consort Club de Fútbol i la Jove Orquestra de Cerdanyola del Vallès.

Durant tres anys ha format part del Cor d'Amics de l’Òpera de Sabadell i ha col·laborat com a part del cor en l'enregistrament de l'òpera de Caldara Il più bel nome sota la direcció d'Emilio Moreno amb el seu grup Concert Espanyol.

Actualment treballa com a professora de cant en el Taller de Música de Badalona i a l'escola Contrapunt de Malgrat de Mar i codirigeix la coral infantil El Molinet de Molins de Rei.

 

MARINA PELFORT, piano

Nascuda a Castellbisbal (Barcelona) l'any 1990, comença a estudiar piano als 6 anys

a la seva població natal i continua al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l'Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC). En diferents cursos de formació i classes magistrals ha rebut consells de Luiz de Moura Castro, Alba Ventura, Albert Atenelle, Jordi Vilaprinyó i Rita Wagner, entre d'altres.

Ha tocat arreu de Catalunya i en llocs tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana o la Plaça del Rei de Barcelona. Des de 2008 també forma part del món coral dirigint i acompanyant diversos cors infantils. És la directora de la coral Tic Tac de Sant Feliu de Llobregat i codirectora de la coral El Molinet de Molins de Rei.

Actualment estudia Filologia Catalana a la Universitat Oberta de Catalunya i prepara concerts com a solista amb obres de Schumann i Brahms i concerts de lied amb peces de compositors alemanys, francesos, italians, espanyols i catalans.

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham