Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Duo Dani Veiga-Mireia Frutos
Duo Dani Veiga-Mireia Frutos
Duo Dani Veiga-Mireia Frutos
Duo Dani Veiga-Mireia Frutos
Comparteix
< Tornar

Duo Dani Veiga-Mireia Frutos

Dani Veiga, clarinet | Mireia Frutos, piano

Diumenge 17 d'agost | 19:00 h
Finalitzat
2014

Programa

W. Lutoslawski: Dance PreludesS. Brotons: Sonata / L. Bernstein: Sonata

Presentació

El clarinetista Dani Veiga i la pianista Mireia Frutos comencen el seu treball com a duo al Conservatori Superior de Música d'Aragó. A més de la formació de clarinet i piano, han treballat també amb altres instruments com el violí, la viola i el violoncel. Durant tres anys de treball ininterromput compaginen els estudis al conservatori amb la preparació de repertori per a la formació, oferint concerts dins del mateix centre. Els resultats obtinguts durant aquests anys i la complicitat personal i musical animen a tots dos artistes a continuar en actiu com a duo.

Biografies

DUO DANI VEIGA, MIEREIA FRUTOS

DANI VEIGA, clarinet

Dani Veiga és clarinetista titulat pel Conservatori Superior de Música d'Aragó i ha fet un màster en Interpretació per la ESART-Castelo Branco (Portugal) i un altre en Interpretació Orquestral per la Universitat Internacional d'Andalusia i la Fundació Barenboim-Said.

Ha realitzat cursos de perfeccionament instrumental i classes magistrals amb professors com Walter Boeykens, Yehuda Gilad, Wenzel Fuchs, François Benda, Fabrizio Meloni, Andreas Sundén, Arno Piters, António Saiote, Joan Enric Lluna, Enrique Pérez Piquer, Carlos Alves, Carlos Casadó, Juan Ferrer i Darío Mariño.

Ha estat membre de l'orquestra del Projecte Xenakis en una proposta per l'Auditorio Nacional de Música de Madrid i membre de l'Internationale Ensemble Modern Akademie durant el Klangspuren Festival a Innsbruck (Àustria).

Ha col·laborat amb la Real Filharmonía de Galicia i amb l'Orquestra de Cadaqués, i ha actuat com a solista amb la Banda Simfònica del Conservatori Superior de Música d'Aragó i amb la Camerata Aragón. Actualment és clarinet solista de l’Orquesta Sinfónica Goya.

 

MIREIA FRUTOSpiano

Ha estudiat piano al Centro Integrado de Música de San Lorenzo de El Escorial (Madrid) i al Conservatori Superior de Música d'Aragó. Actualment estudia un màster de piano a l'Acadèmia Franz Liszt de Budapest amb András Kemenes i Balázs Szokolay.

Ha estat guardonada en diferents concursos: el 2010 va guanyar el primer premi del Concurs Permanent de Joventuts Musicals i el 2009 i 2011, el primer premi i el premi a la musicalitat al concurs Marisa Montiel.

El 2008 va debutar com a solista amb l'Orquesta del Centro Integrado de Música de San

Lorenzo de El Escorial i també ha actuat com a solista amb l'orquestra del Conservatori Superior de Música d'Aragó. Ha estat seleccionada per a participar en la trobada de música de cambra de l'European Union of Music Competions for Young de 2011 i han fet una gira de concerts (Stars of Tomorrow Tour) per diverses ciutats d'Alemanya i Àustria.

Ha realitzat  concerts patrocinats per Joventuts Musicals d'Espanya per diverses poblacions espanyoles, i també ha participat al VIII Festival de Piano Rafael Orozco (Córdoba), a l`Auditorio Nacional de Música de Madrid i al Teatro Auditorio de San Lorenzo de El Escorial, entre d'altres.

Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2023
INAEM 2023
Diputació de Girona
Diputació de Girona
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
Gisela Graham
Gisela Graham